Sharapova: „Beau votcă, mănânc borş şi fac bani”

Sharapova: „Beau votcă, mănânc borş şi fac bani”

Frumoasa Maria Sharpova este o nonconformistă în afara terenului de tenis. Rusoaica înaltă de 1.88 m admite că nu știe să danseze, dar se pricepe de minune la făcut bani.

Rusoaica trăiește viața pe care și-o dorește. „Nu ştiu să dansez foarte bine şi n-am avut timp să învăţ să gătesc. Sunt însă gurmandă şi mi-ar plăcea să mă descurc, într-o zi, în bucătărie. Mai ales că, atunci când voi avea copii, vreau să gătesc pentru ei“, a povestit tenismena pentru Yahoo Beauty, citat de libertatea.ro

Aceasta a mai spus: „Nu ştiu să dansez foarte bine şi n-am avut timp să învăţ să gătesc. Sunt însă gurmandă şi mi-ar plăcea să mă descurc, într-o zi, în bucătărie. Mai ales că, atunci când voi avea copii, vreau să gătesc pentru ei”.

Cât despre succesul din carieră, Sharapova a spus: „Cu cât vei munci mai greu, cu atât mai mult o să ai noroc. Asta a fost mereu motto-ul meu în viaţă. Chiar cred că îţi faci norocul cu mâna ta. Uneori, ţi se întâmplă ceva şi spui: Ce noroc am avut!. Apoi însă, după ce te gândeşti mai bine, realizezi că ai muncit pentru acel noroc şi te-a surprins doar momentul în care ai beneficiat de el”.