„Vreau să fiu un artist valoros” // VIDEO

„Vreau să fiu un artist valoros” // VIDEO

De mai bine de două luni, DARA face tot mai des naveta la Bucureşti, unde alături de Carla’s Dreams, Antonia şi INNA, promovează melodia „Fie ce-o fi”. Colaborarea celor patru a spart topurile muzicale din România, piesa devenit un hit. DARA, a cărei carieră se află în plină ascensiune, ne spune cum a fost primită de către publicul de peste Prut, dar şi „reţeta” conlucrării sale cu Alla Donţu, care de trei ani îi este producător şi mentor.

„Aventură”. Aşa numeşte DARA colaborarea cu INNA, Antonia şi Carlas’ Dreams. Melodia lor a devenit hit la foarte scurt timp de la lansare, iar astăzi artiştii sunt invitaţi pe la emisiuni radio şi tv ca să spună: „Fie ce-o fi”.

aPropunerea ca interpreta noastră să cânte alături de cele mai populare voci din România, a venit din partea firmei de management a artistelor.
„Colegii noştri de la Global Record, echipa INNEI şi a Antoniei, au venit cu această iniţiativă, fapt care ne-a bucurat şi pe care-l apreciem în continuare. Piesa este una tipic feminină, iar conexiunea dintre noi se subînțelege. Există tendinţa ca despre mulţi artişti să se spună că sunt fiţoşi. Antonia şi Inna sunt profesioniste, simpatice şi apreciez enorm deschiderea pe care au avut-o faţă de mine. Sunt mulţumită de munca pe care am făcut-o împreună şi mai vreau asemenea colaborări”, ne-a declarat DARA.

Au lucrat cu o armată de profesionişti

Hit-ul „Fie ce-o fi” este rezultatul unor experiențe pe care le-au avut cei patru artişti. „Desigur că şi dispoziția pe care au adăugat-o colegii noştri nu ar trebui neglijată”, precizează tânăra interpretă, cea care a devenit cunoscută după ce a participat la Eurovision în 2012, cu melodia „Open your eyes”.
„Fie ce-o fi” are şi videoclip, în care artistele apar cu look-uri retro. Clipul a fost filmat la Bucureşti, iar la acesta a lucrat o armată de profesionişti.
„Echipa a fost mare: figuraţie, decorări, coregraf ş.a.m.d. John Perez a creeat o imagine uluitoare, iar regizorul secund, Bogdan Daragiu, a înlesnit comunicarea tuturor pentru ca noi toţi să ajungem la final parte a unei poveşti retro. Între muzica din R. Moldova şi cea din România există o conexiune strânsă. Poate ar fi necesară o promovare mai intensă şi la noi, neapărat o vom accentua prin apariţii mai dese. Mi-aş dori să realizez un trio cu Antonia şi Inna ori poate un duet cu alt artist. Asta e o chestiune de timp”, povesteşte DARA.

„Eșecurile ne fac mai puternice”

aDe mai bine de trei ani, interpreta se află sub aripa producătoarei Alla Donţu. Rezultatele colaborării dintre cele două n-au întârziat să apară atât în ţară, cât şi în afară.
„Sunt unul din fericiții artiști care are în spate pe cineva cu experienţă. Alla Donţu este unul din oamenii care riscă şi are încredere în ceea ce face. Suntem ca o familie, iar atunci când există momente tensionate, răsuflăm adânc şi o luăm de la capăt. Rezultatele sunt cele care ne bucură, iar eşecurile ne fac şi mai puternice”, ne spune cântăreaţa.
La cei 21 de ani ai săi, DARA a fost primită foarte bine de către publicul din România, acesta apreciindu-i talentul şi vocea puternică. Interpreta se declară mulţumită de felul cum a fost primită în showbizul românesc, unde concurența între artiști este acerbă.
„Vreau să fiu un artist valoros, iar pentru asta trebuie să muncesc, ca să pot interesa publicul, indiferent de ţara în care se află acesta. Mi se pare că ascultătorul de peste Prut este la fel de reticent ca şi cel din R.Moldova, ceea ce mă motivează şi mai mult. Colaborarea pe care am avut-o cu INNA şi Antonia a fost un vot de încredere considerabil pentru mine din partea profesioniştilor de acolo. Cariera însă nu se face „undeva”, ea se construieşte în timp. Iar în cazul meu, o clădesc prin muzică şi prestaţii memorabile. Oriunde-aş fi, mereu voi rămâne recunoscătoare celor de acasă – ei mi-au oferit prima şansă, iar asta nu e de neglijat”, susţine DARA.

Lena NEGRU

Comentează