EXCLUSIV! Ion Dascăl s-a recăsătorit: „Nu-i gravidă, aşa e rochia!” // FOTO

Ion Dascăl (62 de ani), dirijorul orchestrei de muzică populară „Mugurel”, s-a recăsătorit. Mireasa este nimeni alta decât interpreta de muzică populară Rodica Buhnă, care de altfel este şi solistă a orchestrei.

aCununia religioasă a avut loc pe 11 octombrie, la biserica „Duminica Tuturor Sfinților” din Chişinău. Contactat de APROPO, Ion Dascăl s-a arătat revoltat de faptul că presa publică informaţii eronate la adresa sa. „Nu am divorţat în 2012 aşa cum se scrie în presă, ci în 2003”, ne-a spus domnia sa.

aCei doi au s-au cununat religios şi şi-au înregistrat căsătoria la Starea Civilă, iar alături le-au fost doar cele mai apropiate persoane. „Nu vom face nuntă, pentru noi a fost important să ne unim destinele în faţa lui Dumnezeu. Ne-am cunoscut acum cinci ani, am devenit prieteni, iar mai târziu ne-am dat seama că se înfiripă ceva între noi. Diferenţa de vârstă nu e o problemă, lumea rea nu are decât să vorbească. Noi suntem fericiţi, iar acest lucru e cel mai important”, ne-a declarat dirijorul orchestrei „Mugurel”.

aCei care au văzut pozele publicate de Rodica Buhnă pe contul ei de Facebook s-au întrebat dacă nu cumva mireasa însărcinată. Ion Dascăl însă a ţinut să facă lumină: „Nu e gravidă, staţi liniştiţi. Aşa este rochia”.
Precizăm că dirijorul se află la cel de-al doilea mariaj. Acesta a fost căsătorit cu Galina şi au împreună doi feciori: Marcel (viorist) şi Cătălin (naist).

a

APROPO îi urează familiei nou formate „Casă de piatră!”

L.N.
Foto: Facebook/Rodica Buhnă