Ce și-a băgat o femeie în VAGIN i-a ÎNGROZIT pe medici! ”A prins rădăcini și…”

Ce și-a băgat o femeie în VAGIN i-a ÎNGROZIT pe medici! ”A prins rădăcini și…”

O femeie din Columbia s-a prezentat, recent, la spital, cu dureri abdominale groaznice după ce în vagin a început să îi crească… nişte cartofi.

Tânăra de 22 de ani, a cărei identitate nu a fost făcută publică a ajuns să-şi transforme vaginul în… “teren de cultivat cartofi”, după ce şi-a inserat unul pe post de contraceptiv.

Mai exact, pentru a nu rămâne însărcinată când face sex, femeia fusese sfătuită de mama ei să îşi bage un cartof în vagin. Tânăra a ascultat de mama ei şi nu doar că a folosit bizara metodă contraceptivă în timp ce făcea amor cu iubitul ei, ci a păstrat cartoful acolo mai mult timp.

Umed şi călduţ, vaginul s-a dovedit a fi un mediu propice dezvoltării legumei, astfel încât cartoful a încolţit şi a aproape că a prins rădăcini în interiorul trupului fetei. Atunci a început ea să simtă dureri groaznice şi s-a prezentat la spital. Medicii au fot îngroziţi când au aflat că pacienta recursese la o astfel de metodă contraceptivă ciudată, dar din fericire au reuşit să scoată corpul străin înainte ca acesta să producă daune prea mari.

”A prins rădăcini și pacienta risca să își piardă viața dacă nu venea la spital la timp”, a comentat unul dintre doctorii care au scăpat-o pe tânără de ”metoda contraceptivă”.

Din păcate, nu la fel s-a întâmplat, acum câţiva ani, cu o fată care s-a masturbat cu… un lucru şi mai bizar, iar urmarea i-a fost fatală.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 769

Comentează