Conchita Wurst, invitata de onoare a cabaretului Crazy Horse

Conchita Wurst, invitata de onoare a cabaretului Crazy Horse

Conchita Wurst, câștigătoare a ultimului concurs Eurovision, va participa între 9 și 15 octombrie la spectacolele de la cabaretul parizian Crazy Horse, informează joi lefigaro.fr.

Wurst va apărea pe scenă alături de faimoasele dansatoare goale de la Crazy Horse, în aceeași postură fiind în anii trecuți Dita Von Teese și Arielle Dombasle, care s-au numărat printre invitații de onoare ai legendarului cabaret

Într-un interviu apărut în Le Parisien, citat de lefigaro.fr., celebrul travestit a spus că invitația de a face parte din acest show este absolut “magnific”. Tom Neuwirth (numele real al Conchitei Wurst) va cânta piesa câștigătoare la Eurovision, ‘Rise Like a Phoenix’, precum și una din noile sale melodii.

Înainte să meargă la Paris, Conchita va cânta la 8 octombrie pe esplanada din fața Parlamentului European, la invitația unor eurodeputați din cinci grupuri parlamentare, în cadrul unei acțiuni de combatere a discriminării legate de orientarea sexuală.

Printre cei care au formulat invitația se numără vicepreședinta ecologistă austriacă Ulrike Lunacek, la inițiativa căreia PE a aprobat în luna februarie un raport împotriva homofobiei și a discriminărilor legate de orientarea sexuală.

Conchita Wurst pregătește în prezent primul său album, încheie lefigaro.fr.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) Qian Yi/XINHUA ARHIVĂ

Vizualizări: 221

Comentează