EXCLUSIV! Adrianei Ochişanu îi merge din ce în ce mai bine // VIDEO

IMG_3180Acum cinci luni, Adriana Ochişanu ne vorbea, în premieră, despre relaţia frumoasă pe care o are cu familia logodnicului său, în special cu viitoarea mamă-soacră, pe care o califica drept „femeie de aur, cum rar întâlneşti”. Astăzi, artista ne-a spus când urmează să joace nunta, ce surprize le-a pregătit fanilor săi, dar şi de ce s-a răcit relaţia dintre ea şi finii săi de cununie, Veronica şi Ion Paladi.

De când şi-a găsit fericirea şi liniştea sufletească alături de procurorul Sergiu Zmeu, Adriana Ochişanu poate spune cu mâna pe inimă că este o femeie fericită. Lucrurile îi merg cât se poate de bine, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.
Contactată de APROPO, vedeta ne-a povestit că timp de jumătate de an a făcut în fiecare săptămână naveta Chişinău-Bucureşti, unde a filmat videoclipuri la toate melodiile de pe cel mai nou album de muzică populară.

„Înainte am fost executantă, acum însă creez ce mă reprezintă

Echipa cu care a lucrat este din Cluj, iar filmările au avut loc în mai multe zone ale României, dar şi în R. Moldova.
„Sunt mulţumită de rezultatul obţinut. Mi-am dorit să filmez videoclipuri la toate melodiile de pe cel mai nou album al meu deoarece am muncit mult la el. Este un CD mai special, mă reprezintă, iar muzica populară este viaţa mea. Înainte eram executantă, acum însă fac ceea ce mă reprezintă, exact ce îmi doream demult să realizez. Înainte de apariţia CD-ului de muzică uşoară şi a celui de muzică populară s-au scris atâtea mizerii şi bârfe la adresa mea… Datorită albumelor am putut să-mi reabilitez numele, să-mi demonstrez mai întâi de toate mie, mai apoi altora, cine sunt, că pot şi sunt capabilă să fac lucruri frumoase. Şi sunt fericită, căci mi-am realizat cel mai râvnit vis”, ni se confesează artista.

A lucrat cu o echipă de profesionişti din România

Probabil că mulţi dintre cititorii noştri cred că pentru a filma un videoclip în România, alături de o echipă de acolo, ar trebui să plăteşti foarte scump. Însă Adriana Ochişanu ne-a dat asigurări că nu e nici pe departe aşa.
„Dacă în R.Moldova preţurile sunt exorbitante, peste Prut, un videoclip la o melodie de muzică populară este accesibil. Evident, dacă vrei să filmezi clipuri la un album întreg costă, însă merită toţi banii. Mi-am dorit ca echipa să fie din România pentru că ei au alte viziuni, iar gândul românesc e ceva deosebit. Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă e frumos să colaborezi cu profesionişti de dincolo de Prut. M-am regăsit în ideilor lor, am reuşit să ne şi împrietenim”, ne-a spus interpreta.
Adriana Ochişanu va lansa videoclipurile treptat, iar în viitorul apropiat planifică să lanseze şi un DVD.
Vedeta îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a călăuzit-o şi că i-a dat sănătate şi putere pentru a-şi realiza visul. Aceasta susţine că nu se va opri aici şi că pe admiratorii muzicii sale îi aşteaptă noi surprize, căci Adriana Ochişanu intenţionează să lanseze un videoclip la melodia „Crizanteme de dor”.

A cerut ajutorul poliţiei

Artista ne-a mai dezvăluit că a depus o plângere la poliţie după ce a depistat că persoane necunoscute au creat pe numele ei mai multe conturi false de Facebook, publicând acolo informaţii mincinoase: „Nu am niciun cont pe acest site de socializare. Toate care figurează acolo sunt false. Există prea multă lume care-mi vrea „binele”. Poliţia a început să investigheze cazul, ca să ştim cu toţii cine-i autorul. Intuiesc cine e, dar las anchetatorii să-şi facă meseria”, ne-a declarat Adriana Ochişanu ”.

Comentează declaraţiile lui Ion Paladi

Nu am putut să n-o întrebăm pe Adriana Ochişanu ce crede despre faptul că finii săi de cununie, Veronica şi Ion Paladi, au preferat să o ia naşă de botez pentru fiul lor, Lucian, pe artista din România, Cristina Spătaru.
Înainte de creştinarea micuţului, artistul ne-a spus că „naşa sa nu i-a sunat ca să-i felicite cu ocazia venirii pe lume a micuţului” şi că „refuză să vorbească despre acest capitol”. În schimb, Cornel Botgros a fost mai darnic la declaraţii. „Trebuia să fie Adriana, dar cum ea nu mai ţine legătura cu finii, o va înlocui Cristina. Îmi pare rău că după divorţul nostru ea nu a mai dorit să comunice cu finii. Părerea mea e că a luat o atitudine greşită, căci Ion şi Veronica nu au nicio legătură cu separarea noastră. Ştiu că anul trecut, de ziua Adrianei, finul a sunat-o s-o felicite, însă ea nu i-a răspuns. Nici la apelurile şi mesajele finei de sărbători nu răspunde”, ne declara atunci violonistul.

La rândul său, Adriana Ochişanu ne-a spus că refuză să mai intre în polemici cu fostul său soţ, iar cât priveşte afirmaţiile finului său de cununie, „nu o mai interesează absolut deloc persoana lui”.
„Din păcate, sunt persona non grata în tot ceea ce ţine de familia Botgros şi de „Lăutari”. Relaţiile dintre mine şi fini s-au răcit după ce am divorţat. Ion a ştiut foarte bine cum să-şi atingă scopul. A ajuns unde a ajuns şi nu mă mai interesează persoana lui. Aş dori să le urez finilor doar să fie fericiţi şi să le fie sănătos copilul. Este singura declaraţie pe care o fac în presă la acest subiect”, susţine fosta noră a maestrului Nicolae Botgros.

Va juca nunta în 2015

Deşi a muncit toată vara, Adriana Ochişanu şi viitorul ei soţ au avut parte de o mică vacanţă pe care au ales să o petreacă pe litoralul din Turcia.
Cei doi încă nu au stabilit data nunţii, însă un lucru este cert: va avea loc la anul.


Lena NEGRU
Foto: APROPO Magazin