Anna Lesko DĂ VESTEA CEA MARE

Anna Lesko DĂ VESTEA CEA MARE

Anna Lesko îşi face de minune treaba de mămică. Rolul în care a intrat de numai şapte luni pare să o fi prins atât de mult încât artista se grăbeşte să îi facă rost de un partener de joacă fiului ei, Adam.

Anna Lesko a mărturist, aseară, la un post de televiziune, că se gândeşte foarte serios să mai facă un copil, pentru a nu-l lăsa singur pe Adam.

„Nu îl pot lasă pe Adam singurel. Trebuie să îmi fac timp şi pentru asta. Nu contează ce o să am, sunt pregătită, îmi plac tare mult copiii”, a spus Anna Lesko, citată de libertatea.ro

Cu toate că şi-a reluat concertele la foarte puţin timp după naştere, artista nu şi-a neglijat rolul de mamă. Chiar şi acum, când pleacă mai multe ore de lângă Adam, ea are grijă ca micuţului să nu îi lipsească nimic.

„Îmi las laptele acasă când mai plec. Nu e bine să îl congelezi, dar…”, mărturiseşte Anna.

În ceea ce priveşte perspectiva unui nou membru în familia ei, cântăreaţa nu o respinge, ci chiar o priveşte cu optimism. Numai că lucrurile se vor schimba. Dacă acum, în creşterea lui Adam, o mai ajută soacra ei, când în familie vor fi doi copii Anna a decis să angajeze o bonă.

„Când o să vină al doilea copil, îmi iau o bonă. Adam se culcă la 12 noaptea şi se trezeşte la 9 dimineaţa. Ia masa şi mai doarme alte 3 ore”, a spus Anna Lesko.

Comentează