Declaraţie-şoc a Annei Lesko la două zile după ce şi-a văzut sfârşitul cu ochii: “Nu mi-e frică de moarte!”

Declaraţie-şoc a Annei Lesko la două zile după ce şi-a văzut sfârşitul cu ochii: “Nu mi-e frică de moarte!”

Duminica trecută, în timp ce mergea la un concert la Cosmeşti, Anna a fost la un pas de un accident care s-ar fi putut solda cu urmări grave, atunci când un cauciuc al maşinii în care se afla a explodat.

Aflată mai mereu pe drumuri, cu concertele, Anna Lesko are deseori parte de incidente neplăcute. Astfel că, în urmă cu câteva zile, în timp ce artista se ducea să cânte la Cosmeşti, ea a trecut prin momente de panică, alături de colegii săi de echipă. Maşina în care se afla, condusă de managerul cântăreţei, Florin Nedelcu, a avut explozie de cauciuc. Automobilul a fost la un pas să se răstoarne şi doar experienţa şoferului a făcut ca acest incident să rămână fără urmări. La scurt timp, chiar în Buzău, acelaşi autoturism a făcut şi pană de motor, după ce i s-a rupt cureaua de distribuţie. Foarte punctuală când e vorba despre joburile sale, artista s-a speriat nu din cauza celor întâmplate, ci pentru că risca să nu mai ajungă la timp la concert.

Explozie de cauciuc şi pană de motor

În cele din urmă totul s-a terminat cu bine, iar Anna s-a purtat pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, după care s-a deplasat la un alt spectacol, susţinut în Popeşti Leordeni. “Am avut foarte multe concerte, m-am grăbit şi am forjat maşina. După explozia de cauciuc, am făcut şi pană la motor, s-a rupt cureaua de distribuţie. Reparaţia a durat 40 de minute. La un moment dat, am intrat în panică, mi-era teamă că nu ajung la timp, la spectacol. Am întârziat însă la scenă doar două minute. Din cauza stilului grăbit de a conduce şi a drumurilor stricate, băgăm foarte des maşinile în service. Am avut mai multe probleme de acest gen în acest an. Nu-mi este însă teamă de moarte, mă simt în siguranţă alături de echipa mea”, a mărturisit Anna pentru libertatea.ro

Alte peripeţii cu maşina «blestemată»

Doar în acest an, Anna a avut parte şi de alte peripeţii, în drum spre vreun concert. În urmă cu câteva luni, după ce s-a plimbat prin mai multe oraşe de pe Valea Prahovei, unde a avut spectacole, artista s-a grăbit să ajungă în Capitală şi s-a urcat singură la volanul maşinii impresarului său. Basarabeanca a rămas fără benzină, la o oră destul de târzie, iar de o parte şi de alta a drumului era o pădure. Ea a aşteptat mai bine de o oră, până când la locul cu pricina au ajuns şi colegii ei de echipă, care i-au dat o mână de ajutor. Tot în acest an, Anna a găsit vandalizat automobilul cu care se deplasează la concerte şi cu care trebuia să ajungă la destinaţie. Obiectele personale pe care le lăsase în maşină, printre care şi un Ipad, ultimul model, au dispărut fără urmă.

Vizualizări: 660

Comentează