Ionuţ Dolănescu cântă doar cu ambulanţa la scenă // FOTO

Ionuţ Dolănescu cântă doar cu ambulanţa la scenă // FOTO

Ionuţ Dolănescu nu merge la concerte dacă organizatorii nu îi pun la dispoziţie o ambulanţă. Preventiv. Asta pentru că el urcă pe scenă alături de soţie, care trebuie să nască în orice clipă, dar şi de mama lui, Maria Ciobanu, care are probleme cu inima.

Fiul regretatului Ion Dolănescu trece printr-o perioadă extrem de încărcată, nu doar profesional, ci şi în plan personal. Ionuţ şi soţia lui, Doiniţa, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru bebeluşul lor, care ar trebui să vină pe lume peste două săptămâni, scrie libertatea.ro

Dar cum nici un copil nu vine pe lume fix la data certificată de medic, cei doi se aşteaptă ca fiul lor să-şi facă apariţia în orice clipă. Tocmai de aceea, la fiecare concert al lor, Ionuţ solicită organizatorilor în mod expres să îi pună la dispoziţie o ambulanţă.

Maşina de salvare cerută de Ionuţ este şi pentru mama lui, Maria Ciobanu, care urcă pe scenă la fiecare spectacol al fiului ei. Solista a revenit de curând în ţară din SUA, deşi din cauza problemelor sale cu inima şi cu tensiunea medicii americani i-au sugerat să evite zborul cu avionul şi evenimentele solicitante.

a

La începutul anului, îndrăgita cântăreaţă a suferit un accident cerebral cu pierdere temporară de memorie şi a fost internată într- o clinică din Los Angeles timp de două săptămâni.

“Îmi este foarte greu să-i refuz mamei mele plăcerea de a cânta acasă, în ţara sa, şi îmi iau măsuri de precauţie. Mai am de îndurat aproape două săptămâni, plecăm în Los Angeles, noua casă a mamei mele şi locul unde va veni pe lume cel de-al treilea copil al meu. Sper să nu existe evenimente în lungul zbor, mai ales că mama nu are voie să urce în avion, din cauza schimbărilor de presiune”, ne-a declarat Ionuţ.

Vizualizări: 624

Comentează