Ronaldinho și-a reziliat contractul cu Atletico Mineiro

Ronaldinho și-a reziliat contractul cu Atletico Mineiro

Mijlocașul brazilian Ronaldinho, în vârstă de 34 de ani, și-a reziliat contractul cu clubul Atletico Mineiro, a anunțat luni gruparea braziliană fără a oferi detalii suplimentare despre viitoarea destinație a jucătorului.

Ronaldinho și clubul din Belo Horizonte, cu care avea angajament până în luna decembrie, s-au separat pe cale amiabilă în urma unei întâlniri între fratele și agentul jucătorului, Roberto de Assis, și președintele clubului, Alexandre Kalil, a anunțat serviciul de presă al lui Atletico.

Fostul jucător al echipelor Paris SG, FC Barcelona și AC Milan va susține miercuri o conferință de presă împreună cu Alexandre Kalil în care va vorbi despre viitorul său, a precizat Roberto de Assis, care a exclus însă o retragere din carieră a fratelui său.

“Va juca până la vârsta de 42 de ani! El vă va vorbi despre viitoarea sa destinație”, a precizat Roberto de Assis, citat de Globo Esporte.

“Aventura dintre Ronaldinho și noi se încheie, din păcate, pentru că este un idol pentru noi toți și pentru cei care iubesc fotbalul, felul în care el joacă. Este foarte carismatic, dar fotbalul merge mai departe, iar noi vom continua fără el”, a declarat antrenorul echipei, Levir Culpi, pentru postul Sportv.

“Balonul de Aur” din 2005 a revenit în 2011 în Brazilia, la Flamengo, club cu care a rupt contractul după numai an din cauza restanțelor salariale. Ronaldinho a jucat apoi la Atletico Mineiro unde a disputat 88 de meciuri și a înscris 28 de goluri începând din iulie 2012.

Ronaldinho a disputat ultimul meci cu Atletico Mineiro miercurea trecută, la Supercupa sud-americană cu formația argentiniană Lanus, câștigată de brazilieni (4-3 după prelungiri). El a mai cucerit, cu Atletico, Copa Libertadores în 2013.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) eJhonpaz / XINHUA ARHIVA

Vizualizări: 187

Comentează