EXCLUSIV! Azi Ion Paladi îşi creştinează fiul. Are cumetri de pe ambele maluri ale Prutului!

EXCLUSIV! Azi Ion Paladi îşi creştinează fiul. Are cumetri de pe ambele maluri ale Prutului!

Astăzi se anunţă o zi cu emoţii pentru familiile Paladi şi Botgros. Veronica şi Ion Paladi îşi creştinează fiul, pe Lucian. Evenimentul va avea loc la Mănăstirea Curchi, iar la acesta sunt aşteptaţi oaspeţi de pe ambele maluri ale Prutului.

Soţii Paladi au ţinut ca băiatul lor să primească Taina Sfântului Botez la Mănăstirea Curchi, iar nani pentru micuţul Lucian să fie oamenii cei mai apropiaţi sufletului lor. Părinţi spirituali va fi Cornel Botgros, artista din România Cristina Spătar, alături de soţul său, Alin, precum şi maestrul Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru.
„Astăzi au aterizat din Bucureşti Cristina şi Alin, o familie cu care ne înţelegem foarte bine şi pe care-i stimăm mult. Evident, avem emoţii! Petrecerea de după botez o vom organiza mai târziu”, ne-a declarat Ion Paladi.
Săptămâna trecută, Corneliu Botgros ne declara că locul fostei sale soţii va fi luat de Cristina Spătar şi asta deoarece, după divorţ, Adriana Ochişanu nu a mai ţinut legătura cu finii de cununie.
„În caz că va veni, poftim, nicio problemă! Las-o să-şi facă datoria de naşă de cununie, însă nu cred că o să se simtă bine în compania „clanului”, aşa cum ne spunea ea nouă. Îmi pare rău că după divorţul nostru ea nu a mai dorit să comunice cu finii. Părerea mea e că a luat o atitudine greşită, căci Ion şi Veronica nu au nicio legătură cu separarea noastră. Ştiu că anul trecut, de ziua Adrianei, finul a sunat-o s-o felicite, însă ea nu i-a răspuns. Nici la apelurile şi mesajele finei de sărbători nu răspunde. Finii sunt niște oameni foarte sensibili și corecți, niciodată nu o să vă spună de rău despre cineva ori să facă public faptul că nașa lor, pe care o respectă mult, nu mai vrea să le vorbească”, ne spunea Corneliu Botgros.
Violonistul și-a ținut deja în brațe finuțul, despre care ne-a spus că „e o scumpete de copil”.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1862

One Comment

  • 29 iulie 2014 | Permalink |

    Doamneeeeeeee , da o mai socotiti pe acea femee Ochisanu persoana buna ??????? ea nu stie de copilul ei nimic ca sa jegat cu dragostea corpului pentru dinsa , ea u are inima de mama , da voi vreti sa aiba inima de nasa ,, vaiiiiiiiii de m,ine lasato DRACULUI asa podoaba nui trebue nimanuiiiiiiii , eu cind o ascilt , adica nu cu mare placere dar din interese cum cinta ea cu RAPSOZII MOLDOVEI apoi ca cum ar fi cind vin oile de la cireada si ramine una in urma , asta in ce fel sa intelegeti , nui ea pentru acesta orchestra si invers , orchestra nui pentru ea , dar ce gaci , aceia gasesti , era Adriana Ochisanu Botgros , dar acum ii pur si simplu Ochisanu ce sai faci ca dragostea pentru dinsa a fost mai mare decit copilul si cariera ei , muli si multe ar vrea sa cinte cu orchestra LAUTARII dar nu toti pot ajunge , APROPO am mai gasito pe Ochisanu cum cinta pe la nutile din Romania , fata hai , sretge cuiar imediat aceste clipe ca chiar te faci de risssssssssss , tot cintecele lui Corneliu le cinti , ffffuuuu ce putoare mai esti Ochisau

Comentează