A murit din cauza părului prea lung. Buclele acestei tinere au provocat o tragedie

A murit din cauza părului prea lung. Buclele acestei tinere au provocat o tragedie

O tânără în vârstă de 19 ani a murit din cauza părului prea lung. Pare stupid, dar buclele de care avea atâta grijă i-au adus, din întâmplare, sfârşitul.

Caterina Alzetta se afla la volanul maşinii sale, în care era şi fratele ei, Pietro (21 ani). La un moment dat, fata a deschis geamul, iar vântul foarte puternic a făcut ca părul să-i “zboare” în toate direcţiile, scrie click.ro

Când a încercat să-l prindă, maşina a intrat pe sens opus şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. Fata a murit pe loc, iar fratele ei a rămas blocat între fiarele maşinii, dar a supravieţuit.

Cei doi erau copiii şefului ambulanţei din orăşelul italian Montereale Valcellina. “Fata mea avea părul bogat şi lung, iar asta a făcut să i se prindă în volan atunci când a încercat să-l dea de pe faţă”, a declarat tatăl tinerei, îndurerat.
Foto: click.ro

Vizualizări: 775

One Comment

  • Nica
    30 iulie 2014 | Permalink |

    Ar trebui si la noi sa se ia masuri cu aceste soferite, care conduc masinile cu pletele in ochi de parca ar fi cai cu Шоры на глазах. Necatind la faptul, ca nu vad prin parti si comit avarii, dar isi mai pun si ochelari intunecati chiar si atunci cind afsra ploua

Comentează