Nikolai Baskov s-a însurat! Iat-o pe soţia lui! FOTO

Nikolai Baskov s-a însurat! Iat-o pe soţia lui! FOTO

La 37 de ani, interpretul s-a recăsătorit în taină. Acesta s-a afişat împreună cu aleasa lui, Sofi, o şatenă în vârstă de 28 de ani, la festivalul de la Jurmala.

De jumătate de an, la majoritatea evenimentelor Nikolay Baskov vine însoţit de aceeaşi fată, Sofi. Iar recent surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru eg.ru că aceştia s-ar fi căsătorit, doar că preferă să nu vorbească despre fericitul eveniment din viaţa lor.
Despre Sofi nu se ştiu prea multe, decât că e frumoasă şi face primii paşi în showbiz, căci e producător muzical cu acte în regulă, ea absolvind şi o facultate în domeniu.
„Ca şi în cazul primei căsnicii, Kolya s-a căsătorit din dragoste. Fosta nevastă, Svetlana Spiegel, i-a dăruit un fiu. Poate că Sofa o să-l facă tată de fată. Şi cine n-ar vrea un copil de la un frumuşel ca blondinul ăsta?”, a declarat sursa.

a„Iar îşi face PR”, ar putea spune cineva. Mai ales că fanii s-au obişnuit cu faptul că Baskov nu se jenează să posteze fotografii cu multe dintre cuceririle lui şi cu darurile pe care i le oferă acestea. Cu Sofi însă lucrurile stau altfel – cu o ştampilă în paşaport nu-i de glumit! Unde mai pui că anterior interpretul a recunoscut în numeroase interviuri că îşi doreşte într-atât de mult copii încât ar fi gata să apeleze la serviciile mamelor cu împrumut, cum au făcut şi unii dintre colegii săi din showbiz. Dar, spunea el, îl oprea doar faptul că încă mai spera s-o găsească pe femeia vieţii sale, care îl va face fericit. Şi care îi va naşte copii”
Menţionam că anterior Nikolai Baskov a fost căsătorit cu Svetlana Spiegel, fiica unui om de afaceri din Ucraina. În 2008, după şapte ani de mariaj, cei doi au divorţat cu scandal. Fosta soţie i-a interzis interpretului să-şi vadă unicul copil, iar în prezent Bronislav (8 ani) poartă doar numele mamei sale pe cel al tatălui vitreg.

N.T.