S-a sinucis din cauza unui clip ajuns pe internet! Toţi colegii făceau mişto de el

S-a sinucis din cauza unui clip ajuns pe internet! Toţi colegii făceau mişto de el

Părinţii unui copil de 14 ani susţin că băiatul lor s-a sinucis după ce colegii lui au postat pe net un clip în care el se masturba. Cei doi vor să dea acum în judecată statul pentru un milion de dolari.

Matthew Burdette, din California, a lăsat un bilet părinţilor în care le spune că nu mai suportă să meargă la şcoală. El şi-a luat zilele de Ziua Recunoştinţei, când era în vacanţă cu familia, la două săptămâni după incidentul în cauză.

Adolescentul a fost dat afară din clasă pentru că mânca seminţe. S-a dus la baie, unde un coleg l-a filmat în timp ce se afla într-o cabină, iar clipul a ajuns pe internet. Când restul colegilor au văzut imaginile, au început să îşi bată joc de el.

Părinţii lui Matthew, Barbara şi Timothy, susţin că şcoala ştia de clip şi de tratamentul aplicat fiului lor, dar nu a făcut nimic.

„Din momentul în care filmarea a ajuns pe internet, Matthew a fost agresat verbal şi fizic, iar ceilalţi colegi şi-au bătut joc de el. Matthew, care era o fire optimistă şi deschisă, a devenit nesigur pe el şi era deprimat”, au povestit părinţii.

Mai mult, mătuşa lui a explicat că imaginile au fost distribuite şi în alte şcoli din California: „Copii din cartier care nu erau colegi cu Matthew ştiau de incident”.

Părinţii lui vor să afle ce s-a întâmplat cu băiatul care a filmat totul. Cum şcoala nu a vrut să le spună dacă şi cum va fi pedepsit acesta, cei doi au decis să acţioneze în instanţă conducerea. Băiatul care l-a filmat pe Matthew ar putea fi pedepsit pentru fapta sa şi a fost deja arestat, potrivit click.ro.

Foto:click.ro