Cupa Mondială din Brazilia, cel mai comentat subiect pe reţelele de socializare

Cupa Mondială din Brazilia, cel mai comentat subiect pe reţelele de socializare

Cupa Mondială din Brazilia a adus mai multe premiere, cum ar fi primul triumf al unei echipe europene pe meleaguri sud-americane, sau primul trofeu pentru Germania reunită.

Totodată, evenimentul din Brazilia a fost şi cel mai dezbătut subiect pe reţelele de socializare. Potrivit CNET, pe Twitter, Facebook, Google+, Istagram şi nu numai, Cupa Mondială a fost cel mai „hot” subiect.

În total se vorbeşte despre 672 de milioane de tweet-uri şi peste 3 miliarde de interacţiuni pe Facebook, incluzând aici like-uri, share-uri şi comentarii, între 350 de milioane de oameni. Dintre aceştia, 88 de milioane au comentat şi finala dintre Germania şi Argentina, iar acest meci a detronat din acest punct de vedere finala Super Bowl din 2013.

Recordul pentru un eveniment unic comentat pe Twitter a fost stabilit de jocul din semifinale, dintre Brazilia şi Germania, cu 35,6 milioane de tweet-uri.

Cei mai des menţionaţi jucători pe Twitter au fost, în ordine, Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez, Cristiano Ronaldo, Arjen Robben şi Oscar.

Sursa:antena3.ro

Foto:CNET