SCANDAL Adrian Ursu! Vedetele neagă că ar fi fost șantajate de jurnalist

SCANDAL Adrian Ursu! Vedetele neagă că ar fi fost șantajate de jurnalist

Interpretele, Doina Sulac, Natalia Gordienco și Cătălina Rusu neagă faptul că ar fi fost șantajate de reporterul Vadim Ungureanu, așa cum a declarat un oficial al IGP, în conferința de presă organizată astăzi, după ce jurnalistul a fost reținut de ofițeri ai Direcției 5 Misiuni Speciale din cadru Ministerului de Interne.

Doina Sulac, contactă de deschide.md a spus că nu a fost niciodată contactată de Vadim Ungureanu și nu a fost șantajată de acesta.

La rândul ei, Cătălina Rusu susține că nici nu a auzit de portalul deschide.md și nici de reporterul Vadim Ungureanu.

O altă interpretă vizată în declarația oficială a poliției, Natalia Gordienco, a afirmat, la rândul ei, cănu a fost șantajată de reportul deschide.md, în nici un fel.

Interpreta Diana Grogor deocamdată nu ne-a răspuns la apelul telefonic.

Șefa Serviciului de presă al IGP, Natalia Golovco a declarat-o astăzi într-o conferință de presă că reporterul deschide.md, Vadim Ungureanu ar fi șantajat persoane publice și i-a nominalizat pe  Natalia Gordienko, Adrian Ursu, Doina Sulac, Cătălina Rusu, Diana Grigor.

Putem spune cu certitudine că Natalia Golovco împreună cu angajații de la IGP mint cu nerușinare, iar dosarul intentat pentru șantaj nu este decât o răzbunare, ca urmare a numeroaselor investigații cu referire la schemele de corupție și alte încălcări în cadrul MAI și în special ai Direcției 5 Misiuni Speciale, ai cărei ofițeri au efectuat reținerea jurnalistului.

Sursa: deschide.md
Foto: politie.gov.md

Vizualizări: 1325

Comentează