EXCLUSIV! Cristina Scarlat către Boris Covali: „Spune mulţumesc…”

EXCLUSIV! Cristina Scarlat către Boris Covali: „Spune mulţumesc…”

E ştiut faptul că, una din calităţile cele mai rele cu care este înzestrat moldoveanul nostru este că nu ştie să piardă. Cu părere de rău, Boris Covali se pare că nu vrea nici în ruptul capului să înveţe din greşeli și să accepte un eșec.

După ce Cristina Scarlat nu a reuşit să se claseze în finala Eurovision Song Contest 2014, marele pierdant al preselecţiei naţionale Eurovision 2014, aşa cum a fost numit acesta de presa de acasă, şi-a arătat compasiunea pentru reprezentanta ţării noastre.
„Dacă mergeam eu, cred că eram în primii 5. Cristinei îi va fi foarte greu când se va întoarce acasă. Eu aș fi suferit foarte mult, psihic, așa. După scandalul cu mine, ea ar fi trebuit parcă să demonstreze că e mai bună, însă nu a făcut față”, a declarat Boris Covali pentru Ziarul Naţional.

„M-am așteptat la acest rezultat”

aContactată de APROPO, Cristina Scarlat, care la momentul de faţă susţine o serie de spectacole la Copenhaga, ne-a declarat că nu este supărată pe colegul său de scenă deoarece ea „nu este copil mic şi a ieşit din vârsta supărărilor”. În schimb, şi-a arătat regretul că Boris Covali nu ştie să piardă.
„Mie-mi pare rău de el. O să mă străduiesc să nu-mi schimb opinia despre Boris căci până în prezent țin la talentul său, căci este un artist de un nivel foarte înalt. Îmi pare rău pentru că nu poate să fie bărbat până la urmă – un bărbat care se respectă nu și-ar permite să facă astfel de comentarii. Este foarte urât, josnic. După război sunt mulți eroi. Ar trebui să spună mulțumesc că nu a fost el cel care a mers la Eurovision și că nu el a primit lovitura care mi-a revenit mie. Trebuie să fim conștienți de faptul că am fost într-o semifinală unde nu a avut cine să ne susțină. M-am așteptat la un asemenea rezultat, căci țările nordice niciodată nu au fost darnice la voturi pentru R. Moldova. Aș vrea ca lumea să fie conștientă de faptul că, oricine ar fi fost în locul meu, ar fi avut aceeași soartă”, ne-a spus Cristina Scarlat.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1890

One Comment

Comentează