Vrei sâni sănătoși? Urmează aceste sfaturi // VIDEO

Vrei sâni sănătoși? Urmează aceste sfaturi // VIDEO

Sânii tăi au nevoie de atenția adecvată pentru a evita probleme de la schimbarea formei lor în timp și până la apariția cancerului de sân. Află cum ar trebui să îi îngrijești ca să fie sănătoși.


Evită mâncăruri ce conțin toxine

Anumite produse alimentare mai degrabă cresc nivelul toxinelor din corp în loc să îl hrănească. Dacă nu vrei să ai probleme de sănătate – nu doar la nivelul sânilor, ci în întreg organismul – trebuie să eviți mâncărurile cu substanțe artificiale, ce conțin mult zahăr sau chiar pesticide. Cea mai bună alegere este mâncarea organică.

Îmbunătățește circulația sângelui

Specialiștii recomandă să folosești o perie cu peri moi pentru a îmbunătăți circulația sângelui în sâni: cu peria uscată, masează pielea pornind de la subraț și până sub sâni. Poți face asta în fiecare dimineață, informează unica.ro.


Exerciții pentru sâni

Este sănătos să faci mișcare în mod regulat, iar anumite exerciții sunt foarte bune și pentru sâni:

Cât mai puțină cafea

Potrivit unor studii, cafeina conține estrogeni, care pot crește riscul apariției cancerului de sân. În plus, cafeaua te deshidratează, iar acest lucru poate afecta sistemul reproducător și sânii.

Nu mai purta sutien cu sârmă

Sutienul cu sârmă îți face bustul să arate sexy, însă sârma de la cupe îngreunează circulația sângelui la nivelul sânilor, iar din această cauză pot apărea diferite afecțiuni.

Foto: shutterstock.com

Vizualizări: 382

Comentează