DRAMA unui artist! Daniel Iordăchioaie SUFERĂ DE O BOALĂ INCURABILĂ

DRAMA unui artist! Daniel Iordăchioaie SUFERĂ DE O BOALĂ INCURABILĂ

Daniel Iordăchioaie, un cântăreţ care făcea furori în anii ’90, apare foarte rar pe scenă, iar viaţa lui pare să fie un cumul de evenimente nefericite. În 2013 a divorţat de cea care i-a fost soţie timp de 13 ani, iar în ultima perioadă, starea lui de sănătate s-a agravat.

Daniel Iordăchioaie a slăbit vizibil şi, deşi colegii spun că de vină ar fi o boală gravă, acesta preferă să sufere în tăcere şi nu cere ajutorul.

Despre starea de sănătate tot mai precară a lui Daniel Iordăchioaie comentează toţi cei care îl cunosc: ”L-am văzut în urmă cu câteva săptămâni şi a slăbit foarte mult. Vorbeşte despre boala lui şi se teme pentru viaţa sa, mai ales că suferă de pancreatită, o afecţiune pentru care ai nevoie de bani ca să o poţi învinge. Mi-a spus că slăbeşte un kilogram într-o săptămână şi că se tratează în România. Are nevoie şi de bani”, a spus pentru “ring” un cunoscut al artistului, citat de libertatea.ro

De altfel, se pare că tot boala a fost cea care, anul trecut, l-a determinat pe Daniel Iordăchioaie să se despartă de Nouria Nouri, mama copiilor lui. Atunci, femeia, care i-a stat artistului alături timp de 13 ani, spunea că nu înţelege ce se întâmplă.

Vizualizări: 341

Comentează