A aflat că e însărcinată abia când a născut. Vezi cum arată fetiţa ei acum

A aflat că e însărcinată abia când a născut. Vezi cum arată fetiţa ei acum

O tânără din Marea Britanie a aflat că era însărcinată abia când a născut. Ea a scăpat copilul în vasul toaletei, crezând că are o criză de apendicită. Vezi cum arată fetiţa ei acum.

Joanne Weller avea 22 de ani în 2010 şi lucra la un bar din localitatea ei natală.
Într-o seară, ea a ajutat la descărcat nişte butoaie cu bere şi a început să simtă dureri în spate.
Ajunsă acasă, după ce a terminat tura, ea a strigat-o pe mama ei din baie, deoarece se simţea rău şi avea dureri tot mai mari de spate, care radiau spre burtă.
Ambele au crezut că tânăra suferă o criză de apendicită şi au chemat salvarea.
În timp ce aşteptau ajutorul, tânăra a simţit brusc nevoia să împingă şi a scăpat un copil nou-născut în vasuld e toaletă.
Mama ei, şocată, a sărit repede şi a scos copilul.Cele două erau atât de şocate atunci când a venit salvarea, încât le-au răspuns paramedicilor că nu ştiu ce este cu copilul, scrie unica.ro.
După ce şiau revenit, tânăra a povestit că ciclul ei a fost chiar foarte regulat pe parcursul sarcinii şi că nu a avut niciun motiv să creasă că este însărcinată.
„Am băut şi am fumat pe parcursul sarcinii. Când am intrat în travaliu, credeam că am făcut apendicită sau că am ridicat butoaie prea grele”, povesteşte tânăra.
Acum, fetiţa ei este sănătoasă, are 4 ani şi amândouă s-au obişnuit cu ideea că sarcina a fost o surpriză care le-a schimbat viaţa.

a

Foto: unica.ro

Vizualizări: 522

Comentează