UNDE A DISPĂRUT Laurențiu Popescu? Vedeta FACE LUMINĂ

UNDE A DISPĂRUT Laurențiu Popescu? Vedeta FACE LUMINĂ

În ultima perioadă, Laurenţiu Popescu a dispărut din vizorul mass-mediei, alegând să-şi petreacă timpul în sânul familiei şi să-şi rezolve problemele de sănătate. Contactat de APROPO pentru a afla cum îi mai merge şi cât mai are de gând să stea într-un con de umbră, interpretul ne-a declarat că le-a pregătit fanilor săi o surpriză şi că în acest an şi-a propus să recupereze timpul pierdut.

„În ultima vreme nu prea am acordat atenţie inactivității mele artistice deoarece anul trecut am avut careva probleme de sănătate, dar, mulţumesc lui Dumnezeu, m-am făcut bine. Plus că de acum încolo mă voi conduce după alt principiu: decât să lansez mai multe melodii într-un an, mai bine lansez una, dar care să fie promovată. De altfel, am foarte multe piese noi care aşa şi n-au mai fost difuzate”, ne-a spus Laurenţiu Popescu.
Din discuţia cu interpretul am aflat că lui nu-i plac evenimentele mondene, căci acolo „lumea vine pentru a-şi demonstra îmbrăcămintea, încălţămintea şi bijuteriile”.
„Aici mă refer în mod special la tinerii interpreţi care vin la aceste evenimente pentru a se promova, cu toate că lumea nu prea ştie despre ce cântă ei”, a precizat cântăreţul.

aÎn această săptămână, Laurenţiu Popescu a realizat o melodie nouă, „Fata de la mall”. Muzica şi textul îi aparţin Eugeniei Carabut-Andrieş, iar aranjamentele muzicale sunt semnate de Vitalie Andrieş.
„Sunt la a doua colaborare cu acest cuplu frumos. Eugenia mi-a expediat mai multe melodii, iar eu am ales „Fata de la mall”. O voi cânta în premieră pe 1 aprilie, de Ziua Umorului, la un concert organizat de umoristul Nicolae Hodină. Cu videoclipul am decis să mai aştept. Vreau să văd cum va prinde la public melodia. Plus că pentru a face un clip e nevoie şi de o sumă mare de bani”, ne mai povesteşte ex-membrul formației „Savana”.
Atunci când nu se află în studio, Laurenţiu Popescu se axează pe alte activităţi, iar una din ele sunt orele pe care le are la Colegiul de Construcții, unde este angajat în calitate de conducător artistic.

a„În timpul liber îmi place să grădinăresc, să am grijă de copaci, vie, căpșuni şi multe altele, ca un adevărat fecior de ţăran. Nu uit să merg şi la casa părintească din satul meu de baştină, Verejeni, Teleneşti, unde locuieşte o soră de-a mea. Din păcate, părinţii nu mai sunt în viaţă, dar, împreună cu fraţii mei, mergem cu plăcere şi avem grijă de via crescută de tata”, ni se confesează pe o notă tristă interpretul.
Dorinţa cea mai mare a lui Laurenţiu Popescu este să realizeze un concert solo, dar care, din mai multe motive, inclusiv şi financiar, este nevoit să aștepte „timpuri mai prielnice”.
Întrebat dacă nu şi-ar dori ca formaţia „Savana” să se reunească, interpretul ne-a răspuns că „cel puţin, în timpul apropiat nu se prevede, dar peste ani, pentru un concert ori mai multe, nu exclude acest lucru”.
L.N.
Foto: Facebook