Cum să arăţi ca Marylin Monroe cu ajutorul machiajului!

Cum să arăţi ca Marylin Monroe cu ajutorul machiajului!

Se apropie 8 Martie şi pentru că este ziua ta trebuie să străluceşti şi să arăţi senzaţional.

Fie că evenimentul la care vei participa se desfășoară într-un spațiu intim sau într-un loc public, cu siguranță acest tip de machiaj elegant şi în același timp îndrăzneț îţi va pune în valoare buzele şi îţi va da un aer de femeie puternică şi încrezătoare precum M. Monroe.
Make-up artistul Irina Vranceanu îţi sugerează câțiva pași pentru a realiza machiajul care te va face să arăţi ca o divă holywoodiană:
* Aplică o cremă pe faţă înainte de machiaj pentru a conferi un luciu natural tenului;
* Alege un fond de ten cu efect luminos sau pudră translucidă;
* Ai nevoie de un fard alb sau bej mat, pe care să-l aplici pe toată pleoapa. Mai apoi aplică un fard alb-strălucitor, pe toată pleoapa, pe arcadă şi în colţul interior al ochilor;
* Foloseşte un creion sau un eyeliner negru şi conturează pleoapa superioară de la interior spre exterior. Linia trebuie să pornească subţire şi să devină mai groasă spre capăt unde se termină subţire;
* Creează o umbră şi aplică un fard gri închis luminos în pliul pleoapei;
* Pentru a crea luminozitate şi a mări ochii, ai nevoie de un creion alb pe care să-l aplici în interiorul pleoapei inferioare;
* Aplică un strat de rimel la dorinţă şi aplică gene false în colţul ochiului pentru a accentua privirea;
* Foloseşte un fard de obraz urmărind linia pomeţilor, un pic pe zona tâmplelor şi foarte puţin pe nas. De asemenea, poţi aplica şi un iluminator deasupra pomeţilor, în centrul frunţii şi în centrul nasului.
Machiajul buzelor lui Marilyn Monroe era extrem de elaborat şi consta în aplicarea de multe straturi de ruj, gloss şi un strop de pudra albă care se aplica în centrul buzei inferioare, pentru a mări vizual buzele şi a le face să para cât mai pline.
„Bineînţeles, ca să obţii un machiaj „Marilyn Monroe” perfect, detaliul final trebuie să fie cunoscuta sa aluniţă pe care o poţi desena cu un creion maro”, ne sfătuie Irina Vranceanu.
V. V.

Vizualizări: 512

Comentează