Tunsori pentru bărbaţi în toamna/iarna 2013-2014

Tunsori pentru bărbaţi în toamna/iarna 2013-2014

Nu doar hainele definesc stilul unui bărbat. Dacă te-ai uitat în oglindă şi ţi-ai dat seama că de câţiva ani ai aceeași tunsoare, atunci la sigur e timpul să faci o schimbare de look.

„Cel mai recent trend în materie de tunsori bărbăteşti este undercut, un look care se potriveşte deopotrivă părului drept, dar şi celui ondulat. Este o tunsoare mai lungă în top, dar mai scurtă în laterale”, explică Andrei Cocieru.
Fie că preferi stilul elegant sau casual, dacă lungimea părului îţi permite, poţi personaliza ţinuta şi cu o coafură pe măsură.
„Părul mai lung în faţă şi pieptănat peste cap este coafura vedetă a sezonului de iarnă. Ca să o realizaţi aveţi nevoie de ceară de păr sau de un spray fixativ. În tendinţe este şi părul rebel, care dă impresia de nepieptănat şi volum”, spune stilistul vedetelor.
Chiar şi coafurile de lungime medie stratificate arată deosebit de bine atunci când sunt combinate cu un breton.
„Tunsorile stratificate, cu breton, pot fi făcute pe toate tipurile de păr drept, iar bărbaţii ce au părul ondulat pot opta doar pentru straturi mai scurte. Cei care preferă părul mai lung, se recomandă să poarte un bob masculin, care se potriveşte tuturor tipurilor de păr”, spune expertul în frumuseţe.
Dacă doriţi o schimbare radicală şi un nou stil ar fi bine să începeţi îngrijirea esenţială chiar azi, printr-o programare la stilist.

Vizualizări: 520

Comentează