Natasha Koroliova renunţă la scenă? // FOTO

Natasha Koroliova renunţă la scenă? // FOTO

Interpreta a postat pe o reţea de socializare un mesaj care i-a pus pe jar pe fanii ei.

Nu poţi calcula niciodată următorul pas al Natashei Koroliova. Ba renunţă la imaginea de fată cuminte şi se mărită cu „un băiat rău”, streaperul Tarzan, ba cineva publică poze cu ea şi soţul ei în ipostaze mai mult decât îndrăzneţe, ba se tunde chilug şi-şi întreabă fanii dacă noua tunsoare o prinde bine. Dar se vede că până şi ea ajunge să obosească.
Nu demult interpreta din Rusia a postat pe contul ei de Twiter o fotografie cu un buchet de flori galbene, primite de la un admirator. Aceasta era însoţită de următorul mesaj: „Galbenul e culoarea despărţirii. Nu mai vreau concerte solo! Lucrez de 23 de ani fără odihnă. Cam mult! Vreau să mi se facă dor de scenă…”.
După acest mesaj mai multe publicaţii din Rusia au scris că poate Koroliova intenţionează nu doar să se odihnească, ci şi să devină din nou mămică, mai ales că ei unicul copil, Arhip, e băiat mare deja.
Şi cum artiştii numele cărora apare mai rar în presă riscă să fie daţi uitării, ca să-şi amintească publicul de ea, la ultimul concert pe care l-a susţinut în or. Ufa interpreta a apărut îmbrăcată „în haina Evei”. Artista a purtat un combinezon în care părea goală, pe care l-a accesorizat cu bijuterii supradimensionate.

королева королева2 королева3 королева4 королева5

N.T.
Foto: paparazzi.ru