EXCLUSIV! Pasha Parfeni: „Iubita mea are tot ce-şi poate dori un bărbat”! // FOTO

EXCLUSIV! Pasha Parfeni: „Iubita mea are tot ce-şi poate dori un bărbat”! // FOTO

Pasha Parfeny şi iubita lui, Iuliana, mărturisesc cum a început povestea lor de dragoste, dar şi când planifică să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu

De patru ani, unul din cei mai doriți burlaci din R. Moldova trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iuliana, tânăra la inima căreia nu i-a fost deloc ușor să ajungă. Deşi sunt un cuplu căruia nu-i place „să dea din casă”, APROPO a reuşit să realizeze, în exclusivitate, un material cu Pasha Parfeny şi iubita lui. Cei doi ne-au povestit cum a început relația lor, care au fost primele impresii atunci când s-a cunoscut şi cum a decurs prima întâlnire cu viitorii socri.

În acest număr, APROPO vă spune povestea de dragostea a celui mai râvnit „lăutar” din showbizul autohton. Pasha Parfeny, căci despre el este vorba, a reușit să se facă remarcat și să cucerească publicul nu doar cu talentul său, ci și prin naturalețe și carismă.
Artistul, care a urcat de două ori pe scena prestigiosului concurs „Eurovision”, se poate lăuda cu o carieră de succes, iar fanele râvnesc la inima lui. Din păcate pentru acestea, „lăutarul” şi-a găsit deja jumătatea. Iuliana Scutaru, iubita lui Pasha Parfeny, ne-a vorbit despre dedesubturile relației ei cu unul din cei mai râvniţi burlaci din R.Moldova şi cum a fost primită de către familia acestuia.

979887_10200772335296021_39431066_o

Cu aere de macho

„Povestea noastră de dragoste a început de la o prietenie cu peripeții, întâmplări de tot soiul și încercări. Pe Pasha l-am văzut pentru prima dată la televizor. Se întâmpla în 2009, la preselecția națională Eurovision, iar câteva zile mai târziu am fost invitată la concertul formaţiei SunStroke Project, al cărei solist era. Pasha mi-a atras atenția din start: a intrat în club ca la el acasă, cu aere de macho. Însă l-am remarcat nu pentru că încerca să mă impresioneze, ci din cauza unei întâmplări haioase. În timp ce discuta cu cineva, din neatenție, a răsturnat o masă cu tot ce era pe ea. Seara aceea l-a costat scump: din ce a câştigat la concert a dat pentru a plăti pagubele aduse localului”, ne povesteşte amuzată iubita artistului, care e textieră, designer și fotograf.
Într-un moment de sinceritate, Iuliana ne-a mărturisit că, din start, Pasha Parfeny alesese calea greșită spre inima ei, căci lui imaginea de macho nu i se potrivea, ba chiar aceasta îi displăcea tinerei în loc s-o impresioneze.
Până a forma un cuplu, o bună perioadă de timp cei doi au fost prieteni foarte buni, ieşeau adesea împreună în oraş, iar de atunci au amintiri frumoase. Ulterior, când au conștientizat că prietenia lor se preface în dragoste, au început să se privească cu alţi ochi. Textiera ne-a dezvăluit că i-a plăcut această transformare.

1

„Am cea mai frumoasă şi inteligentă iubită”

Pasha Parfeny consideră că „nu poţi iubi pe cineva doar pentru că ai văzut la acea persoană o calitate mai specială”, iar el s-a îndrăgostit lulea de Iuliana de cum a început să o cunoască mai bine. „Iubita mea are tot ce-şi poate dori un bărbat, plus că e frumoasă, inteligentă și gătește delicios! Perioada de cucerire a fost extrem de plăcută şi pe zi ce trece o iubesc tot mai mult”, ne-a declarat cel care anul trecut ne-a reprezentat țara la Eurovision Song Contest cu melodia „Lăutar”.
Fire calculată și modestă, Iuliana nu este genul de femeie care să trâmbițeze pe la orice colţ de stradă că Pasha Parfeny este bărbatul vieţii sale. Totuşi, a recunoscut că el e jumătatea ei.

421818_4508455754770_2124210217_n

Despre prima întâlnire cu părinţii

Cum părinții artistului nu mai locuiesc împreună, acesta nu le-a prezentat-o amândurora în aceeaşi zi pe iubita sa. „Mai întâi am luat cina cu mama lui, după care am mers în ospeţie la Orhei, unde l-am cunoscut şi pe tatăl său. Părinţii lui Pasha sunt oameni simpatici, cu care găseşti uşor teme de discuţie. Nu am avut emoţii atunci când i-am cunoscut. Şi astăzi ţin mine atmosfera plăcută a primelor întâlniri. De altfel, am păstrat-o şi acum. Cu mama iubitului meu mă leagă o frumoasă relaţie de prietenie, ea îmi acordă tot sprijinul şi dragostea ei. Trebuie să vă spun că la începutul relaţiei cu Pasha ea mi-a dat sfaturi înţelepte şi utile, iar pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare”, povesteşte designerul.
La rândul său, Pasha Parfeny susține că i-a îndrăgit pe părinții Iulianei încă înainte de a-i cunoaşte: „Au crescut şi au educat o fată excepțională – merită tot respectul. La prima întâlnire cu ei am avut parte de o primire călduroasă, am găsit uşor limbaj comun. Ce mai, ne împăcăm foarte bine!”.

central

Au strâns ciuperci pentru iarnă

Frumosul cuplu trăieşte intens fiecare clipă petrecută împreună. Le place compania oamenilor dragi, creativi, pozitivi şi inspiraţi. Când sunt în doi, preferă să-şi petreacă timpul vizionând un film bun ori făcând plimbări romantice. „Ne-am aprovizionat cu ciuperci pentru iarnă”, ne spune zâmbind Iuliana.
Îndrăgostiții sunt pasionați şi de călătorii, căci astfel au ocazia să descopere locuri frumoase şi oameni interesanți. Ultima experienţă inedită Iuliana şi Pasha au avut-o vara aceasta, în timpul vacanţei pe care au petrecut-o insulele Maldive din Oceanul Indian, unde au făcut şi scufundări.
Cum ei doi au găsit echilibrul în relaţie, nu le este greu să depăşească situațiile tensionate. „Încercăm să înţelegem esenţa problemei şi să evităm conflictele. Recunosc, ambii suntem ca nişte bombe gata să explodeze, dar dacă unul din noi s-a aprins, celălalt încearcă să-l stingă. De altfel, nici nu aş accepta ca partenerul meu să fie „găină” (aluzie la expresia „a cânta găina în casă” – n.a.). Iubesc să fiu femeie, uneori infantilă, alteori capricioasă… Dar un lucru e cert: iubesc autoritatea bărbatului de lângă mine”, ne-a spus cea care a reuşit să-i fure inima „lăutarului”.

24439_4334983218065_1049622995_n

Nu este creştinat

Deşi Pasha şi Iuliana încă nu şi-au oficializat relația, unii jurnalişti, involuntar ori în necunoştinţă de cauză, scriu că ei doi ar fi deja logodiți ori chiar căsătoriți. Un lucru e cert: artistul şi iubita lui nu se grăbesc să ajungă în faţa altarului.
„Ca să mă logodesc, trebuie mai întâi de toate să fiu creştinat. După ce voi fi botezat, mă voi gândi şi la însurătoare. Dar nouă ne e suficient că suntem împreună, iar acest lucru e cel mai important. Desigur că-mi doresc o familie numeroasă, unde să domine dragostea şi buna înţelegere. Dar toate-şi au timpul lor”, ne-a spus interpretul.

428090_381734518522112_100000567016433_1339043_354121168_n

O echipă sudată

Iuliana şi Pasha Parfeny formează o echipă sudată nu doar pe plan personal, ci şi profesional. Artistul apelează la sfaturile şi ajutorul iubitei sale atunci când doreşte să vină cu ceva inedit pe piaţa muzicală. Ultima dintre realizările comune ale celor doi este melodia „O mie”, versurile căreia au fost scrise de Iuliana, iar muzica-i aparţine lui Pasha Parfeny. Cântată de Aliona Moon, piesa s-a bucurat de un succes incontestabil la Eurovision Song Contest 2013.
„Împreună cu Pasha am creat multe lucruri frumoase. Ne bucurăm de realizări importante, care, cu siguranţă, sunt doar temelia a ceea ce urmează să facem pe viitor. Cum e când lucrăm împreună? E dificil, dar şi foarte interesant. De multe ori părerile noastre nu coincid, iar dezbaterile sunt din cele mai aprinse. Totuşi, reuşim să ajungem la un numitor comun şi deja am învăţat să nu lăsăm certurile profesionale să ne influenţeze relaţia”, ne-a mai povestit Iuliana.
La sfârşitul discuţiei, l-am întrebat pe Pasha Parfeny dacă este un bărbat romantic şi dacă-i place să-şi surprindă iubita cu cadouri alese. Artistul ne-a dat un răspuns pozitiv, dar a refuzat să ne ofere detalii, spunând că „aceasta îl vizează doar pe el şi pe iubita sa”.

OIBJHRO-idkALqnD82r6eZjTjm9tk50iL3aiIZDbFhc
Lena NEGRU
Foto: Arhivă Personală