Anastasia Lazariuc vorbește despre decesul soțului său: „Ar fi putut alege o altă viaţă…”

Anastasia Lazariuc vorbește despre decesul soțului său: „Ar fi putut alege o altă viaţă…”

La doar 26 de ani, Anastasia Lazariuc era mamă singură, după ce a divorţat de soţul său alcoolic. Artista noastră a avut un mariaj deloc fericit. Bărbatul alături de care vroia să îmbătrânească a căzut în patima beţiei şi a început să devină violent.

Gheorghe Cringănuţă, căci despre el este vorba, o bătea peste faţă pe Anastasia Lazariuc, încercând să o mutileze pentru ca ea să nu mai poată urca pe scenă. Nemaisuportând suferinţele, vedeta a decis să divorţeze.
În urmă cu jumătate de an, fostul soţ al Anastasiei Lazariuc a decedat. Discretă, ca de fiecare dată, distinsa artistă a ţinut să spună că nici ea, nici copiii ei, nu sunt vinovați pentru sărăcia în care a trăit Gheorghe Cringănuţă, dar nici de faptul că el alesese un drum greşit în viaţă – alcoolul.
„Moartea lui a survenit foarte rapid, iar eu şi copiii am venit de cum am aflat vestea. L-am înmormântat creştineşte, aşa cum se cuvinte. Ileana şi Andrei au ţinut mult la el, păstrau legătura, l-au ajutat cum au putut până în ultimul moment. Îmi pare rău pentru el, căci ar fi putut alege o altă viaţă. Dar probabil a fost prea slab”, a declarat Anastasia Lazariuc în cadrul emisiunii „Veranda” de la Jurnal TV.
L.N.

Citeşte în suplimentul APROPO al ediţiei de marţi a ziarului JURNAL de Chişinău, un material de suflet realizat cu Anastasia Lazariuc!