Cât de FIERBINTE şi SEXY a pozat soţia lui Radu Sârbu! FOTO//AUDIO

Cât de FIERBINTE şi SEXY a pozat soţia lui Radu Sârbu! FOTO//AUDIO

La doar cinci luni de când a devenit pentru a doua oară mămică, Ana Sârbu, alias Sianna, revine în forţă pe scenă. Soţia lui Radu Sârbu a realizat un pictorial incendiar pentru a-şi promova noul single, „Mi-e bine”, în colaborare cu Felix.

Dacă până acum ne-am obişnuit să o ascultăm cântând doar în engleză, de această dată, Sianna revine cu un single în limba română.
„Piesa „Mi-e bine” este una veselă şi are un mesaj pozitiv. Chiar dacă a fost compusă cu ceva timp în urmă, am simţit că acum este momentul perfect pentru a o lansa. Single-ul se potriveşte atât cu starea mea interioară, cât şi cu valul de muzică românească care ne-a asaltat în ultimul timp, iar colaborarea cu Felix îi aduce un plus de culoare şi energie. După piesa „Dragostea-i o parte din noi” a proiectului Mr&Ms din care am făcut parte un an, nu am mai avut ocazia să lansez nicio melodie în limba română, engleza fiind mult mai solicitată de public pentru o perioadă destul de îndelungată. Deci, în concluzie, mi-a fost dor să revin la o piesă în limba română pentru că mi se pare mult mai simplu să transmiți ascultătorilor atât mesajul acesteia, cât şi starea emoţională. Sper să vă cuprindă aceeaşi stare de bine pe care am simţit-o şi eu atunci când am înregistrat single-ul”, ne-a declarat Ana Sârbu alias Sianna.
Anul trecut, artista a lansat alături de DJ Layla piesa „I’m Your Angel” care sa bucurat de succes atât în România şi R Moldova, cât şi în ţările CSI.
Melodia „Mi-e bine” este o nouă producție RassadaMusic, alături de producătorul Radu Sârbu, care a semnat împreună cu Sianna, atât muzica, cât şi textul piesei.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 2990

Comentează