E disperat! Michael Douglas nu ştie cum să-şi mai împace soţia. I-a luat un colier de 40.000$!

E disperat! Michael Douglas nu ştie cum să-şi mai împace soţia. I-a luat un colier de 40.000$!

Catherine Zeta-Jones s-a supărat foc pe soţul ei Michael Douglas, după ce actorul a dezvăluit presei că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza sexului oral. Actorul încearcă acum să-şi împace nevasta cu fel de fel de cadouri scumpe.

Imediat după afirmaţia şoc a lui Michael Douglas, publicaţiile de scandal au scris imediat că îndrăgitul actor s-a luptat timp de doi ani de zile cu această boală cumplită din cauza soţiei sale, Catherine Zeta-Jones, care are virusul HPV, iar prin contactele sexuale dintre ei i l-a transmis şi lui Michael, lucru care a înfuriat-o la culme pe frumoasa actriţă, scrie liberatea.ro.

„Catherine a fost oripilată şi extrem de furioasă când a auzit că soţul ei a declarat că el a făcut cancer din cauza virusului HPV pe care l-a luat în urma sexului oral. Deşi Michael i-a cerut imediat acesteia o grămadă de scuze şi a încercat să-şi retragă declaraţiile, a fost mult prea târziu. Publicaţiile din întreaga lume au scris că Catherine este cea care i-a transmis virusul”, a declarat o sursă din anturajul actorilor. Michael e disperat să o facă pe Catherine să îl ierte acum, pentru că a făcut imprudenţa de a dezvălui lumii astfel de detalii şi încearcă să o împace cu fel de fel de cadouri scumpe. Recent, el i-a cumpărut chiar şi un colier din platină cu diamant, care a costat nu mai puţin de 40.000$.

Foto: libertatea.ro