Ce cuplu ciudat! Au purtat haine identice timp de 30 de ani!

Ce cuplu ciudat! Au purtat haine identice timp de 30 de ani!

Donald şi Nancy Featherstone, un cuplu de americani, sunt faimoşi din mai multe motive. Unul e acela că timp de 30 de ani au purtat numai haine identice, scrie unica.ro.

Donald Featherstone este cunoscut în SUA ca artist, fiind creatorul unui obiect de decor pe care mulţi americani îl aveau în faţa casei în anii ’70. Este vorba de un flamingo din plastic colorat care a luat numele artistului. Acesta i-a adus lui Donald premiul Nobel Ig, o parodie după Premiul Nobel care se oferă anual în SUA pentru cele mai ciudate proiecte.

Însă nu este singurul lucru care l-a făcut faimos pe Donald Featherstone. Artistul şi soţi aui, Nancy, poartă haine identice de 30 de ani!

Croitoreasă pricepută, femeia foloseşte acelaşi material atât pentru hainele ei, cât şi pentru ale soţului şi zi de zi, timă de 30 de ani, cei doi s-au îmbrăcat la fel, şi la ocazii speciale, şi la serviciu sau în vacanţă.

Donald şi Nancy Featherstone

Ai zice că un bprbat nevoit să poarte imprimeuri florale nu poate fi prea fericit, dar se pare că Donald şi Nancy sunt un cuplu perfect. Îşi petrec fiecare moment al zilei împreună şi nu renunţă la obiceiul lor ciudat nici când unul din ei este nevoit să plece de acasă pentru câteva zile.

Donald şi Nancy Featherstone

În ce priveşte alegerea ţinutei pentru o anumită ocazie, regula este clară: „Cine ajunge primul la dulap alege ţinuta pentru ziua respectivă„, a declarat Donald Featherstone.

Donald şi Nancy Featherstone

Foto: Northfoto