BEYONCE, așa cum nu ai mai VĂZUT-O. Uite cum arăta înainte să cunoască SUCCESSUL: era mică tare și purta coroniță! FOTO

În prezent este mămică, femeie de afaceri, și o cântăreață cu o voce care i-a atras fani în întreaga lume. Până să ajungă celebră însă, Beyonce zâmbea mititică și plină de speranță, la cameră, într-o rochie roz și cu o coroniță pe cap.

Este extrem de ocupată cu meseria de mamă, care se pare că o solicită extrem de tare, dar și cu cariera muzicală, la care nu a renunțat. Astfel, Beyonce a lansat un nou single, Bow Down / I Been On, care este însoțit de o fotografie cu vedeta pe când avea în jur de zece ani. Beyonce apare îmbrăctă într-o rochie roz, de prințesă, cu o tiara pe cap, într-o cameră plină de trofee.

Cântecul are câteva versuri care i-au împărțit pe fani în două: cei care sunt scandalizați și cei care îl adoră. ”Știu că atunci când erați mici, visați să fiți în lumea mea. Nu uitați asta. Respectați asta. Faceți o plăceciune, t******r”.

Melodia, care durează puțin peste 3 minute, mai spune: ”Mi-am trăit viața, dar să nu credeți că sunt doar soțioara lui/ Nu înțelegeți aiurea, asta este treaba mea”.

Beyoncé Giselle Knowles (n. 4 septembrie 1981) este o cântăreață de R&B și actriță americană. Beyoncé a ajuns cunoscută datorită faptului că fost principala componentă a grupului Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie.
După o serie de succese în Destiny’s Child, Knowles a lansat primul ei album solo, Dangerously In Love, în 2003. Albumul a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominând topurile din întreaga lume. De pe acest album fac parte câteva dintre cele mai de succes piese ale lui Beyoncé: „Crazy in Love”, „Naughty Girl” și „Baby Boy”, câștigând cinci premii Grammy într-o singură noapte, în 2004. Cel de-al doilea album al artistei a fost lansat pe data de 4 septembrie 2006, chiar în ziua în care artista împlinit 25 de ani. „Déjà Vu”, primul single al albumului, a atins prima poziție în clasamentul din Regatul Unit, iar „Irreplaceable” a stat pe prima poziție în clasamentul din SUA, timp de zece săptămâni. Cu acest album cântăreața a câștigat al șaptelea premiu Grammy din cariera solo, la categoria „Cel mai bun album R&B contemporan”. B’Day a fost relansat pe data de 3 aprilie 2007 într-o ediție de lux care include toate piesele de pe B’Day, duetul cu Shakira, „Beautiful Liar”, alte piese neincluse pe varianta originală și câteva piese în limba spaniolă. Împreună cu Destiny’s Child a vândut peste 150 de milioane de discuri la nivel mondial.
Beyoncé are o relație amoroasă cu cântărețul american Jay-Z, din anul 2002. După multe speculații în presă, cei doi și-au unit destinele pe data de 4 aprilie 2008. În prezent are o fetiță, Blue Ivy, în vârstă de un an.
Sursa: libertatea.ro
Foto: Facebook/Beyonce

Vizualizări: 498

Comentează