A violat și omorât 4 fetițe, iar acum va fi eliberat!

Ample manifestaţii de stradă sunt anunţate zilele acestea în toată Belgia, dacă pedofilul criminal Marc Dutroux, care a violat şi a ucis patru fete cu vârste între 8 şi 18 ani, şi pe alte două le-a torturat, în 1995 şi 1996, va fi eliberat. Acesta a cerut instanţei să fie plasat în arest la domiciliu şi are toate şansele să scape de puşcărie, după ce a efectuat doar 9 ani din condamnarea pe viaţă.

Este cel mai cunoscut criminal pedofil din lume. Asta se poate spune despre Dutroux, ale cărui fapte oribile au făcut înconjurul lumii începând cu 1995, informează libertatea.ro

El a violat şase fete, cu vârste între 8 şi 18 ani, dintre acestea patru pierzându- şi viaţa în chinuri. Deşi a fost arestat în 1996, Dutroux a fost condamnat pe viaţă, alături de soţia lui, Michelle Martin, care i-a fost complice, abia în 2004.

Nevasta-complice a ieşit din puşcărie

În mod uimitor, Michelle Martin a fost eliberată anul trecut din închisoare, fapt ce a generat manifestaţii de stradă.

Complicea pedofilului e păzită de 30 de poliţişti şi la ora actuală, pentru a nu fi linşată de rudele celor şase fetiţe.

Disperarea familiilor victimelor ar putea atinge cote nebănuite dacă şi Dutroux va fi eliberat, aşa cum cere, pentru bună purtare. Conform unor surse din poliţia belgiană, şansele ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu sunt foarte mari.

În alte ţări, pedofilii sunt castraţi chimic

De la comiterea crimelor şi violurilor de către Dutroux, tot mai multe state s-au orientat spre castrarea chimică a agresorilor sexuali.

În Europa, ţările în care acest lucru e legal sunt: Rusia, Portugalia, Polonia, Moldova şi Estonia. De asemenea, practica e întâlnită şi în Australia, şi în SUA.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 332

Comentează