Mariana Şura despre gurile rele: „Tot ce nu mă ucide mă face mai puternică”

Mariana Şura despre gurile rele: „Tot ce nu mă ucide mă face mai puternică”

Interpreta Mariana Şura atrage ca un magnet comentariile răutăcioase, iar videoclipurile ei sunt adesea criticate. Artista a decis să nu lupte cu cei care şi-au pus în plan să-i ponegrească imaginea şi să nu le dea atenţie, mai ales că focoasa brunetă este sigură – în spatele lor stă o persoană concretă.

Mariana Şura nu mai vrea să se simtă ca pe câmpul de luptă, iar pentru aceasta a decis să acorde mai puţină atenţie bârfelor. „La început îmi era greu când citeam comentariile negative. Apoi am înţeles că, din moment ce sunt persoană publică, va trebui să ascult de părerile oamenilor, fie ele bune sau rele. Desigur, mă deranjează când aud ceva urât sau jignitor în adresa mea, dar vorba aia: tot ce nu mă ucide, mă face mai puternică”, a declarat interpreta în cadrul emisiunii „Live cu Lily Lozan”, menţionând de asemenea că încearcă să schimbe ceva spre bine.
Amintindu-şi de cum au criticat-o jurnaliştii pentru ţinuta pe care a purtat-o ea la Festivalul de la Cannes, artista nu se poate linişti nici acum. „Rochia ceea fusese procurată dintr-un magazin de elită şi mă costase foarte scump. Nu ştiu de ce nu v-a plăcut. Părerea mea e că acele comentarii au fost scrise la comanda cuiva”, susţine ea.
Interpreta era atât de supărată de reacţia dură a internauţilor şi a presei încât se gândea chiar să apeleze la instanţa de judecată, însă ulterior a considerat că acesta va dăuna imaginii ei de artistă. „Jurnaliştilor niciodată nu vom reuşi să le închidem gura. Din acest motiv, pentru a evita criticile, am procurat din România vestimentaţia pentru noul meu videoclip”, menţionează Mariana Şura. Interpreta adaugă că are deja imunitate la bârfe şi orice nu s-ar întâmpla ea va continua să cânte ceea ce-şi doreşte.
Întrebată dacă a reuşit să treacă peste ruperea logodnei, Mariana a declarat că a fost o relaţie de scurtă durată şi n-a avut valoare pentru ea. „A început repede şi s-a sfârşit la fel. Cel mai mult îmi pare rău că asta i-a afectat pe părinţii mei. Dar acum sunt îndrăgostită şi mă bucur de viaţă”, a mărturisit ea.

D.P.

Foto: Facebook