SCANDAL ÎN AMERICA! Gestul pe care nu te-ai fi AȘTEPTAT să-l facă BEYONCE, la ÎNVESTIREA președintelui BARACK OBAMA!

SCANDAL ÎN AMERICA! Gestul pe care nu te-ai fi AȘTEPTAT să-l facă BEYONCE, la ÎNVESTIREA președintelui BARACK OBAMA!

Ceremonia de învestire a președintelui american Barack Obama, aflat acum la al doilea mandat, s-a terminat cu scandal pentru una dintre susținătoarele de seamă, Beyonce, invitată să cânte.

La ceremonia de învestire a președintelui american Barack Obama, ales pentru al doilea mandat, Beyonce a fost invitată să cânte imnul național. Cunoscută drept o profesionistă, solista și-a dat cu firma-n cap din cauza faptului că ar fi făcut playback, scrie libertatea.ro

Interpreta a fost văzută la un moment dat nu a reușit să se mai sincronizeze cu ceea ce se auzea pe fundal, lucru care ar fi dat-o de gol. Alte voci susțin cu vehemență faptul că vedeta a făcut playback după ce, aceasta a postat pe un site de socializare o fotografie în care apărea într-un studio de înregistrare, având în față o foaie pe care erau așternute versurile imnului național.

În plus, membrii orchestrei care a cântat la inaugurare au confirmat faptul că instrumentalul a fost înregistrat, deoarece s-au temut că vremea de afară le va pune probleme. Totuși, nu au putut preczia dacă Beyonce a făcut sau nu playback.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 680

Comentează