Doina Cernavca, despre divorţul de Adrian Ursu: „În trei zile poţi afla NEiubirea”

Doina Cernavca, despre divorţul de Adrian Ursu: „În trei zile poţi afla NEiubirea”

Fosta soţie a lui Adrian Ursu, Doina Cernavca, a vorbit într-un interviu despre dragoste, divorţ şi visele sale.

„Nu ştiu cum de s-a întâmplat că am ajuns în faţa altarului. Poate pentru că… a existat un om care mă înţelegea, cu care puteam să discut nopţi la rând. Lucram împreună şi ne plăcea asta”, a spus Doina Cernavca pentru barcode.md.

„Nici nu ne-am dat seama când ne-am îndrăgostit, Ne grăbeam să trăim. Mi-a cerut mâna pe neprins de veste. Deşi îl cunoşteam atât de bine pe acest om, a reuşit totuşi să mă surprindă când m-a cerut de soţie în maşină, în faţa clădirii Moldtelecom”, îşi aminteşte cea care a fost pentru o perioadă „doamna Ursu”.

Doina Cernavca, fondatoarea „Clubului Nostru”, spune că dacă nu au găsit motive să fie din nou împreună e pentru că fostul ei soţ nu şi-a dorit asta. „Îi mulţumesc soartei pentru modelul de dragoste pe care l-am văzut la părinţii mei. Parcă ei nu au avut motive de despărţire! Dar nici când aveau dubii nu au renunţat unul la celălalt. Oare de ce în ziua de azi stăm în rând la divorţ?”, s-a întrebat retoric tânăra, care e de părere că principalele cauze ale desfacerii căsătoriilor sunt în primul rând faptul că unul dintre soţi îşi doreşte despărţirea şi încearcă să-şi ducă la bun sfârşit acest scop; iar în al doilea, „e un act de eroism să-l ţii alături pe iubitul care ţi-a rănit inima spunându-ţi că nu te-a iubit niciodată”.

Fosta soţie a lui Adrian Ursu spune că nu o doare când îşi aminteşte de el la trecut. S-a împăcat cu gândul că nu mai e loc pentru ea în viaţa celui care îi jurase iubire veşnică. „Îmi era greu să accept că nu vom mai comunica. Aveam nevoie de această comunicare”, a adăugat ea.

Doina Cernavca recunoaşte că l-a întrebat pe fostul ei soţ cum să procedeze ca el să n-o părăsească. Spune că învăţase chiar să nu vrea nimic şi să nu ceară nimic. „În acte încă mai sunt Doina Ursu. După ce am semnat ambii actele de divorţ nu vedeam drumul din cauza lacrimilor şi a ploii. Acum am învăţat să nu-i pun vieţii întrebări, ca să nu mai doară”.

Acum, când interpretul are o nouă iubită, fosta lui soţie are curajul să recunoască faptul că, deşi deocamdată e singură, încă îl mai aşteaptă pe cel ce o va face fericită până la lacrimi. „Sunt împăcată. Într-o zi îl voi întâlni pe bărbatul căruia îi voi dărui un fiu şi o fiică”, a spus în încheiere Doina Cernavca.

T.N.

foto: barecode.md