Kristen Stewart şi Robert Pattinson – scandal de proporţii la Londra. Urmează o nouă despărţire la Hollywood?

Kristen Stewart şi Robert Pattinson – scandal de proporţii la Londra. Urmează o nouă despărţire la Hollywood?

Atunci cand unul dintre membrii unui cuplu recunoaste fata de celalalt ca i-a fost infidel apare o situatie ciudata. Chiar daca decid sa se impace, infidelul ramane mereu intr-o pozitie de inferioritate fata de celalalt si trebuie mereu sa-si demonstreze devotamentul. Exact asta se intampla acum cu Kristen si Robert, scrie perfecte.ro.

Chiar daca am aflat ca Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen dupa ce l-a inselat cu un barbat casatorit si ca cei doi se straduiesc sa depaseasca aceasta criza, lucrurile nu stau poate la fel de bine cum ne-am astepta.

Desi cei doi au fost surprinsi tinandu-se de mana la Londra de Anul Nou, conform revistei “Life & Style”, cuplul se cearta foarte mult.

Pe scurt, Robert inca nu si-a recapatat increderea in ea si ii cere in permanenta dovezi de fidelitate. Daca la asta adaugam faptul ca familia lui nu mai sustine relatia si considera ca el merita ceva mai bun, rezulta o situatie foarte fragila, careia cuplul s-ar putea sa nu-i poata face fata.

Mai mult decat atat, Robert a inceput sa aiba pretentii de la Kristen. Conform aceleiasi surse, tanarul actor vrea sa-si petreaca mai mult timp la casa lui din Londra si i-a spus iubitei lui ca daca vrea sa continuie sa-l vada va trebuie sa isi petreaca si ea mai mult timp cu el acolo.

Foto: perfecte.ro

Vizualizări: 699

Comentează