Brad Pitt refuză să fie “retuşat” în poze

Brad Pitt refuză să fie “retuşat” în poze

În timp ce mai multe vedete de la Hollywood apelează la fel de fel de intervenţii chirurgicale şi tratamente- minune pentru a arăta cât mai bine şi pentru a-şi ascunde vârsta, nu acelaşi lucru putem spune şi despre Brad Pitt. Actorul refuză să recurgă la astfel de proceduri şi nu vrea nici măcar ca fotografiile sale să fie retuşate în Photoshop, pentru a-i fi scoase ridurile, spre disperarea impresarilor acestuia, scrie libertatea.ro.

Reprezentanţii celebrului actor sunt înfuriaţi la culme de faptul că Brad Pitt (49 de ani) nu vrea să îşi îmbunătăţească deloc imaginea şi nici să îi fie retuşată. Deşi aceştia insistă ca măcar ridurile de pe faţă să îi fie şterse în programul de reeditare Photoshop, actorul nu vrea sub nici o formă să recurgă la astfel de de proceduri.
Nici în reclame nu s-a lăsat înfrumuseţat
Şi totul a început după ce acesta a devenit imaginea parfumului Chanel No. 5 şi a apărut pe mai multe panouri publicitare uriaşe, în care are un look îmbătrânit, tocmai pentru că el a refuzat orice fel de retuşare foto.
Reprezentanţii lui Brad l-au rugat să îi lase totuşi pentru filmări să folosească o lentilă de focalizare mai slabă, pentru a-i mai netezi ridurile, însă fără succes. “Eu am acceptat felul în care arăt şi atât voi, cât şi fanii mei ar fi bine să acceptaţi de asemenea. Îmbătrânesc şi ridurile de pe faţa mea nu vor dispărea”, a declarat Brad.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 1614

Comentează