Natalia Barbu: „Am fost criticată, judecată, iar relaţia mea predestinată eşecului!” AUDIO

Natalia Barbu: „Am fost criticată, judecată, iar relaţia mea predestinată eşecului!” AUDIO

După ce a anunţat că nu va participa la selecţia naţională Eurovision 2013 din cauza noului regulament impus de TRM, astăzi, Natalia Barbu, ne anunţă că se va înscrie la preselecţia naţională Eurovision din România. Artista va participa cu piesa „Confession” pe care a lansat-o azi şi în care cântă despre faptul că „nu este o sfântă şi nici perfectă, iar tot ce-şi doreşte este ca să fie iubită pentru ceea ce este”.

Sfârşitul anului 2012 a fost unul destul de agitat pentru Natalia Barbu. Interpreta a lansat două piese superbe „I Said It’s Sad” şi „Iubire Cu Aroma De Cafea”, ambele bucurându-se de aprecierea publicului şi de poziții fruntașe în topurile muzicale. Astăzi, la începutul lui 2013, Natalia Barbu se confesează atât fanilor săi, cât şi publicului larg, lansând o noua piesă cu un mesaj extrem de sensibil.
„Am fost foarte criticată şi judecată, în ultimii ani, pentru relaţia mea, iar muzica şi munca mea mereu rămâneau pe planul doi în revistele de scandal. Luptam din răsputeri să demonstrez că pot să fac mai mult, că am un talent, că am o voce, că vreau să mă fac auzită, dar tot ce vedeau unii erau hainele sau bijuteriile pe care le purtam. Eram judecată pentru că poveste mea de iubire este diferită de cea a altor fete, eram comparată cu alte cupluri, iar relaţia mea văzută ca una predestinată eşecului în cel mai scurt timp. Şi totuşi, recent am sărbătorit primul an al fiului nostru, şi acum mai mult ca niciodată, mă simt o femeie şi o mamă împlinită, şi ştiu că bărbatul de lângă mine este sufletul meu pereche, este persoana care doresc să mă ţină de mână până la sfârşit. Mă iubeşte pentru ceea ce sunt, chiar daca nu sunt nici pe departe perfectă. Despre toate aceste trăiri, emoţii şi sentimente este noua mea piesă”, declară Natalia Barbu.
Atât la melodiile „I Said It’s Sad” şi „Iubire Cu Aromă De Cafea”, la cea mai nouă melodie a sa, „Confession”, cu care vrea să se înscrie în cursa Eurovision-ului de peste Prut, artista a colaborat cu casa de producţie Rassada Music alături de producătorul muzical Radu Sârbu şi compozitoarea Sianna. „Ca orice piesă, „Confession” are o poveste. Îmi amintesc că primele versuri ale piesei le-am pus pe hârtie într-o perioadă foarte grea din viața mea, cum ar putea avea orice femeie, chiar şi una foarte puternică, aşa cum mă consider. Spre norocul meu am mereu alături persoana pe care mă pot baza şi care mă ajută să trec peste orice obstacol, iar toate trăirile mele transpuse pe hârtie se transformă în versuri.
Într-o zi de vara ne-am întâlnit toata gaşca la studioul de înregistrări, în speranţa să creăm ceva frumos, iar eu i-am cântat Nataliei începutul piesei, pe care ea evident a preluat-o şi a transmis-o cum numai ea ştie să o facă. Ştiu că a simțit-o cu fiecare părticică a sufletului ei. De aici a urmat partea grea, care a necesitat cel mai mult timp şi de care sa ocupat producătorul Radu Sârbu, ajutat de talentatul pianist Sorin Creciun. Pentru ca am decis că este piesa cu care Natalia Barbu va participa la Eurovision 2013, a trebuit să fie creată specific standardelor acestui concurs”, mărturiseşte Sianna.
Natalia Barbu a participat la Eurovision pentru Republica Moldova la Helsinki, în anul 2007 şi a reuşit să intre în top 10 cu piesa „ Fight”. Anul acesta artista vrea să participe cu piesa „Confessiona” la selecția națională din România. „Eu, alături de toată echipa, ne pregătim încă din această vară pentru participarea la acest concurs şi cred că piesa „Confessiona” are șanse mari să ocupe un loc fruntaș la Eurovision 2013, pentru că are un mesaj şi o energie aparte, pe care vreau să o transmit fiecărei fete, femei, mame din această lume dar şi fiecărui bărbat care sper să înţeleagă, ca o femeie iubită este o femeie fericită”, conchide Natalia Barbu.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 2219

5 Comentarii

  • Nume
    3 ianuarie 2013 | Permalink |

    foarte misterios ,dar unde a disparut precedentul articol unde se spunea ca Natalia Barbu nu va participa la preselectia eurovision????????? cui a incurcat

  • lena
    3 ianuarie 2013 | Permalink |

    pu Nume: Articolul nu a “disparut”, este la rubrica “Exclusiv”!

  • Nume
    4 ianuarie 2013 | Permalink |

    super,super,super si cintecul si Natalia !!!

  • Nume
    4 ianuarie 2013 | Permalink |

    Parerea mea ca daca Natalia Barbu va participa din partea Romaniei la eurovision succesul ar fi de 3 mai mare !

  • Nume
    4 ianuarie 2013 | Permalink |

    ascult de multe multe ori acest cintec…

Comentează