Ben Affleck s-ar putea lansa în politică şi ar putea ajunge senator

Ben Affleck s-ar putea lansa în politică şi ar putea ajunge senator

Ben Affleck ar vrea să se lanseze în politică. Cel puţin aşa afirmă site-ul Politico.com, menţionat de closermag.fr. După Ronald Reagan şi Arnold Schwarzenegger, actorul Ben Affleck s-ar gândi la un post de senator.

Prezent recent la Washington pentru a vorbi despre valul de violenţă din Congo – Affleck a creat în 2009 “Eastern Congo Initiative” pentru a-i susţine pe congolezi -, soţul actriţei Jennifer Garner s-a întâlnit cu oameni politici, printre care senatorul de Massachussetts, John Kerry.

John Kerry a fost menţionat pentru a o înlocui pe Hillary Clinton – victimă a unei comoţii cerebrale – în funcţia de secretar de stat, aşa încât în statul Massachussetts – unde s-a născut Ben Affleck – ar putea avea loc în curând alegeri pentru desemnarea unui nou senator. Potrivit site-ului citat, actorul s-ar gândi să candideze.

Vestea nu este deloc surprinzătoare, fiind cunoscută implicarea lui Affleck în diferite cauze umanitare, actorul neezitând să ajute şi victimele uraganului Sandy. În plus, de când a trecut în spatele camerei de luat vederi, este tot mai angajat, îndeosebi cu ultimul său film, “Argo”, care prezintă invazia ambasadei americane la Teheran şi luarea a 52 de ostatici americani.AGERPRES
Foto:AGERPRES

Vizualizări: 309

Comentează