Şi-a tăiat urechile, ca să fie ELFĂ. Unde a dus-o pe o tânără obsesia pentru personajele fantastice

Şi-a tăiat urechile, ca să fie ELFĂ. Unde a dus-o pe o tânără obsesia pentru personajele fantastice

Melinda Moon este domnisoara foarte frumoasa, care ar fi putut sa fie orice si-ar fi dorit. In cazul ei, o ELFA. Pentru neinitiati, un elf este o ființă fantastica, aparținând mitologiei nordice, care a supraviețuit în folclorul nord european, în legendele scandinave, germane și englezești.

La origine, elfii erau niște zei ai naturii și ai fertilității, fiind înfățișați de obicei ca niște tineri bărbați și femei, ce trăiesc în păduri, fântâni, iar uneori sub pământ. Ei dețin o viață lungă, uneori chiar sunt nemuritori și au puteri magice. J. R. R. Tolkien, în trilogia sa, “Stăpânul Inelelor”, pune accent pe caracterul angelic, pe inteligența elfilor, ceea ce a făcut aceste personaje foarte populare în fantezia modernă. În linii mari, elfii se aseamănă cu nimfele din mitologia greacă și cu viliile și rusalkiile din mitologia slavă. Fizic, se deosebesc de orice altă rasă prin urechile alungite.

Pentru a deveni o elfa veritabila, Melinda si-a taiat urechile. Mai exact, le-a modificat chirurgical, trecand printr-o procedura dureroasa, astfel incat sa arate ca-n “Stapanul Inelelor”, “Legenda Zeldei”, sau alte ecranizari ori jocuri de acelasi gen.


Sursa: jurnalul.ro

Vizualizări: 695

Comentează