„Am OBOSIT să spun că NU am silicon în buze!”

„Am OBOSIT să spun că NU am silicon în buze!”

Să îţi faci o injecție cu silicon în buze a ajuns o banalitate. Fetelor care nu le mai plac buzele naturale, de dimensiuni naturale, apelează la această opţiune din dorinţa de a arăta ca Angelina Jolie – considerată vedeta cu cele mai senzuale buze. Interpreta Diana Grigor a fost acuzată în repetate rânduri că şi-ar fi făcut injecţie cu silicon în buze, fapt ce-l neagă cu vehemenţă.

„Am obosit să spun că nu am silicon în buze şi am obosit să vorbesc despre situaţia financiară a părinţilor mei”, a declarat cântăreaţa pentru whatshot.md. Diana Grigor a mai recunoscut că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar accepta niciodată ca televiziunea să-i calce pragul casei şi nu ar accepta să mai vorbească despre hainele pe care le poartă, dar şi despre locurile unde alege să-şi petreacă vacanţele.
Precizăm că tânăra interpretă locuieşte împreună cu părinţii şi fratele său într-o casă cu trei nivele, în sectorul Buiucani al capitalei. Pentru a-şi amenaja locuinţa, familia Grigor a apelat la ajutorul mai multor designeri. Diana Grigor are o colecţie impresionantă de ursuleţi de pluş, iar de mai bine de mai mulţi ani nu adoarme dacă nu-l strânge în braţe pe unul dintre aceştia – preferatul său.
E.R.

Vizualizări: 3810

One Comment

  • eu
    13 decembrie 2012 | Permalink |

    chear va inprostiti cu asa noutati …..mare vedetai ,,,o mucoasa ….cu buze inflate sau dezinflate ,e urita si naiva …..lasatio in pace ….nu prea merita mare atentie ,,,,pina ce nu a facut nimic …..

Comentează