Lucrurile devin serioase între Johnny Depp şi Amber Heard. Ce gest important a făcut actorul pentru superba blondă

Lucrurile devin serioase între Johnny Depp şi Amber Heard. Ce gest important a făcut actorul pentru superba blondă

Starul din “Piratii din Caraibe” a demonstrat cat de serios este in legatura cu noua lui iubita si viitorul lor comun, cumparand o proprietate de 16 milioane de dolari unde sa se mute impreuna, scrie perfecte.ro.

Chiar daca actorul are deja 4 case in Los Angeles, cei doi au vrut sa o ia impreuna de la capat intr-un loc nou, asa ca au ales statul Tennessee.

“Cumpararea acestei case este cel mai clar semn ca Johnny este foarte serios in legatura cu Amber. Ea a visat mereu sa aiba o ferma. Urmau sa cumpere una in Texas, de unde este ea, dar s-au indragostit de aceasta proprietate din Nashville imediat cum au vazut-o.”, a declarat o sursa din anturajul actorului pentru publicatia “The Sun”.

“Johnny nu vrea sa traiasca la Hollywood, prefera sa traiasca o viata linistita si fericita. Amber iubeste sa calareasca, iar Johnny isi doreste foarte mult sa scrie si sa cante.”

Cu multe hectare de pamant la dispozitie si 19 camere, suntem convinse ca cei doi vor avea tot spatiul necesar pentru a-si satisface nevoile artistice si casnice.

Foto: perfecte.ro

Vizualizări: 482

Comentează