„Basarabenilor din Franţa le-a fost dor de muzica noastră” – GALERIE FOTO

„Basarabenilor din Franţa le-a fost dor de muzica noastră” – GALERIE FOTO

Roxana, Vali Boghean şi Ana Barbu au revenit recent din Paris, unde au susţinut un concert pentru basarabenii de acolo. Interpreţii s-au întors cu emoţii pozitive şi amintiri frumoase.

Contactată de APROPO, interpreta Roxana a declarat că sala a fost plină, iar publicul a fost receptiv şi nu doreau să părăsească sala. „Am avut o plăcere enormă să cântăm acolo. Concertul a durat mai bine de trei ore. Am dansat şi am cântat împreună, s-a simţit că basarabenilor din Franţa le era dor de muzica de acasă”, ne-a comunicat artista.
Pe lângă faptul că au muncit, interpreţii şi-au rezervat timp pentru a vizita Parisul. Ei au fost în cele mai frumoase locuri din oraş, iar seara s-au plimbat pe străzile iluminate.
Concertul a fost organizat de Clubul Liberalilor din Paris şi de organizaţia „La Paris”. Vali Boghean, Ana Barbu şi Roxana au petrecut două zile în Franţa, iar în cadrul concertului au reuşit să împartă autografe, cd-uri şi au făcut multe poze. „Concetăţenii noştri ne îmbrăţişau şi ne mulţumeau că am venit. Ne-am simţit foarte bine”, a menţionat Roxana.

D.P.

Vizualizări: 1366

3 Comentarii

Comentează