„Bunica Zdubilor”, vizitată de un fan din Italia!

„Bunica Zdubilor”, vizitată de un fan din Italia!

Dorel şi Lidia Bejenaru din satul Văleni, r. Cahul, au avut parte de o surpriză din partea băieţilor de la Zdob şi Zdub. Acum două săptămâni, aceștia le-au făcut o vizită, fiind însoţiţi şi de un italian – fan al trupei lor, dar şi a bunicăi, alături de care au urcat pe scena Eurovision în 2005, la Kiev.

Artista din Văleni s-a bucurat ca un copil când a fost contactată de impresarul formaţiei Zdob şi Zdub, Igor Dânga, care a o anunţat-o că băieţii urmează să-i facă o vizită, mai ales că în ultima jumătate de an aceştia nu le-au prea trecut pragul. Lidia Bejenaru i-a întâmpinat pe artişti cu masa plină de bucate, iar cu această ocazie bunelul Dorel a tăiat şi un mieluţ, din care bunica a gătit tocăniţă.

Italianul, impresionat de gospodăria bunicilor

„Le-am dus dorul. Când îi auzeam la radio ori la televizor, lăsam lucrul baltă doar ca să-i ascultăm. Dansam cu bunelul pe muzica lor. Ne bucurăm că nu ne uită. Mi se pare că s-au mai maturizat, vorbesc altfel cu noi. Sunt băieţi muncitori, talentaţi şi cu suflet mare. Cu câteva săptămâni în urmă au fost pe la noi cu un bărbat de la Moscova. Atunci ne-au filmat şi am înţeles că urmează să apărem într-un videoclip, iar zilele acestea ne-a vizitat şi un italian, Marco. Ne-a plăcut! I-am arătat gospodăria noastră, am stat cu toţi la masă, după care ne-am filmat”, ne-a declarat bunica Zdubilor.

Vor apărea în cel mai nou videoclip al Zdubilor

Zdubii vor să lanseze de sărbători un videoclip la piesa „Moldovenii s-au născut”. Tarantella, dansul popular specific sudului Italiei, a stat la temelia acestei melodii, iar în clip va apărea şi italianul care i-a vizitat pe soţii Bejenaru. „Videoclipul e despre o familie care iubeşte să cânte, să danseze, să muncească de zor şi să trăiască din plin”, scrie Roman Iagupov pe site-ul oficial al formaţiei.

A bătut toba cu care am văzut-o la Eurovision

În cel mai nou videoclip al trupei Zdob şi Zdub o vom vedea pe bunica bătând aceeaşi tobă cu care a urcat pe scena Eurovision, iar pe bunel – cântând la chitară. „După şapte ani am bătut din nou toba. M-au copleşit emoţiile, căci îmi este dor de acele clipe frumoase, pe care niciodată nu le voi putea uita. Ne-am simţit foarte bine pe tot parcursul filmărilor”, ne povesteşte artista din Văleni.

Sărmăluţe de la Zdubi

Soţii Bejenaru ne-au mărturisit că atunci când îi vizitează Zdubii e mare sărbătoare în familia lor, iar băieţii nu vin la ei niciodată cu mâinile goale. Aceştia le aduc dulciuri şi cadouri atât bunicilor, cât şi nepoţilor acestora. „Ultima dată au venit şi cu sărmăluţe”, ne-a spus Lidia Bejenaru.
Roman Iagupov le-a promis bunicilor că de acum încolo vor colabora mai intens pe plan profesional, fapt ce i-a încântat pe soţii Bejenaru.
Lena NEGRU

Vizualizări: 1023

Comentează