Anatol Mârzenco dezvăluie secretul unei căsnicii fericite! FOTO

Anatol Mârzenco dezvăluie secretul unei căsnicii fericite! FOTO

Respectul este secretul unei căsnicii reuşite, iar bărbatul trebuie să ţină cont şi de opinia femeii”

Anatol Mârzenco şi soţia acestuia, Vasiliţa, au sărbătorit 25 de ani de căsătorie alături de cei doi fii ai lor, Victor (18 ani) şi Anatol (25 de ani), membri ai familiei, dar şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului.

În ziua în care a sărbătorit nunta de argint, Anatol Mârzenco a avut mari emoţii, fapt ce l-a mărturisit într-un interviu pentru APROPO. Artistul spune că „acest sfert de secol petrecut alături de soţia sa a fost o adevărată şcoală a vieţii”. „Emoţiile trăite acum au fost mai puternice decât cele de atunci când eram tineri însurăţei. Timpul a trecut ca vântul. Parcă mai ieri am cunoscut-o pe soţia mea şi am decis să facem pasul cel mare…. Sentimentele ne care le nutrim unul pentru celălalt nu s-au schimbat, doar că anii îşi lasă amprenta pe chipurile noastre. Şi astăzi mai ţin minte costumul de mire pe care l-am îmbrăcat acum 25 de ani. Mergând cu soţia prin magazine în căutarea unei ţinute pentru nunta de argint, am văzut un costum asemănător. Vasiliţa însă a zis că e mai bine să alegem un alt model de data asta, unul mai deosebit”, ne-a declară zâmbind interpretul.

Şi-au reînnoit jurămintele în faţa lui Dumnezeu



Soţii Mârzenco şi-au sărbătorit nunta de argint într-un cerc restrâns de prieteni, respectând obiceiurile. În ziua cea mare, cuplul a mers să-şi reînnoiască jurămintele şi în faţa lui Dumnezeu. „Preotul m-a întrebat cum au trecut aceşti 25 de ani, iar eu i-am răspuns în glumă că dacă soţiei încă nu i-a sărit ţandăra, înseamnă că e bine. Mie-mi place să cedez, iar atunci când greşesc, recunosc şi îmi cer iertare. Pentru o căsnicie reuşită, bărbatul trebuie să ţină cont şi de părerea soţiei, deoarece ea e protectoarea familiei”, ne împarte din experienţa lui de viaţă Anatol Mârzenco.
În decembrie, cuplul va merge pentru o săptămână în Insulele Canare pentru a petrece a doua lună de miere.
Interpretul ne-a spus că soţia e mâna lui dreaptă. Vasiliţa Mârzenco este impresarul artistului şi-l însoţeşte la toate concertele. „Nu am şofer, iar când sunt invitat să susţin concerte în străinătate ori prin nu ştiu ce colţ al Moldovei, merg cu maşina mea. Soţia îmi este alături, iar atunci când obosesc, o las pe ea la volan. Am primit o invitaţie de a cânta şi în Siberia, dar am amânat-o pe la primăvară, căci mi-e frică să zbor cu avionul, iar cu maşina pe timpul ăsta nu mă pornesc”, ne dezvăluie Anatol Mârzenco.

Vor să se mute în casă nouă


Cântăreţul se declară un bărbat fericit. Chiar şi după o zi grea de muncă, îşi ajută soţia la bucătărie pentru a găti ceva gustos la cină. Bucatele preferate ale artistului sunt friptura şi plăcintele pe care îi place să le mănânce cu un ceai gustos.
Agenda încărcată nu prea le lasă timp soţilor Mârzenco pentru amenajarea noii locuinţe, în care aveau de gând să se mute până de Revelion: „Nu reuşim, asta e. Dar i-am promis Vasiliţei că la anu inaugurăm neapărat noul apartament”.
În adolescenţă, interpretul şi compozitorul Anatol Mârzenco nici nu visa că va deveni artist, căci era preocupat de fotbal. Destinul însă i-a rezervat altceva. A început să cânte când avea 30 de ani, iniţial pe la nunţi şi cumetrii. Atunci când compune o melodie, soţia este prima persoană care-o ascultă. Deşi uneori îl mai critică, artistul nu se supără: ţine cont de obiecţiile ei, fiindcă ştie că-i vrea binele. „Îmi doresc să retrăiesc toate clipele frumoase pe care le-am petrecut alături de soţia mea în toţi aceşti 25 de ani”, conchide Anatol Mârzenco.


Lena NEGRU
Foto: APROPO Magazin