Pare fericit dar nu este! Băieţelul care suferă de o BOALĂ RARĂ din cauza căreia râde tot timpul FOTO

Pare fericit dar nu este! Băieţelul care suferă de o BOALĂ RARĂ din cauza căreia râde tot timpul FOTO

Majoritatea parintilor ar fi incantati daca si-ar vedea micutii crescand cu un zambet permanent pe fata. Insa pentru Gale si Craig Eland este un chin, pentru ca le reaminteste de chinurile pe care le va avea de infruntat cand va creste mare, scrie kanald.ro.

Elliot, in varsta de 2 ani, s-a nascut cu sindromul Angelman, o boala genetica din cauza careia are probleme de invatare. Afectiunea neurologica rara are si un efect secundar mai neobisnuit: micutul rade si zambeste in permanenta.

“Cand simtim ca nu mai putem face fata greutatilor il vedem pe Elliot zambind si ne mai revenim. Cand ai copii iti doresti ca ei sa fie fericiti, iar Elliot este mereu fericit”, a declarat Gale, mama baiatului.

Ea spune ca a descoperit boala micutului cand acesta avea doar cateva luni si avea probleme in a-l hrani.

“Nu credeam ca are o problema grava, iar doctorii erau de aceeasi parere. La un control mai amanuntit insa medicii au depistat cumplita boala. Am avut un soc cand am aflat”.

Din cauza afectiunii, Elliot nu va fi capabil sa vorbeasca niciodata si ar putea avea probleme si cu mersul. De asemenea, baietelul doarme doar 4 ore pe noapte. Familia spera totusi ca vor reusi sa gaseasca in cele din urma modalitati prin care sa mai reduca din efectele bolii.

Foto: kanald.ro

Vizualizări: 448