„Zdob şi Zdub” cântă şi la înmormântări?

„Zdob şi Zdub” cântă şi la înmormântări?

Recent solistul formaţiei „Zdob şi Zdub” a recunoscut că nu întotdeauna cântă live, că acceptă critica, dar şi că are aceleaşi tarife pentru orice eveniment.

Roman Iagupov, liderul şi vocea formaţiei „Zdob şi Zdub”, este un om sincer. Într-un interviu pentru allfun.md, acesta a mărturisit că în cariera sa de artist i s-a întâmplat să facă play back. „Susţineam un concert în munţi. Afară erau -15 grade. Era imposibil să evoluezi, dar a trebuit să fim inventivi. Am cântat play back. Noi ironizam pe seama situaţiei în care ne pomenisem, dar lumea dansa”, a spus Iagupov.
Solistul afirmă că nu-l deranjează critica de calitate. „Critica bună e o chestie mişto! Pe noul album avem 13 piese, toate de autor. Până acum eram criticaţi că avem piese preluate”, afirmă el.
Întrebat dacă formaţia „Zdob şi Zdub” poate fi invitată să cânte la nuntă şi cât costă serviciile lor în asemenea cazuri, Roman Iagupov a răspuns: „Putem să cântăm măcar şi la înmormântări! Există price-list, iar toate detaliile trebuiesc discutate cu managerul formaţiei”.

Foto: allfun.md

Vizualizări: 1010

Comentează