Natalia Barbu: „Sunt o mâncăcioasă!”

Natalia Barbu: „Sunt o mâncăcioasă!”

Deşi stabilită cu traiul peste Prut, interpreta Natalia Barbu vine destul de des în Republica Moldova, iar atunci când vine la Chişinău nu mai stă în vechiul ei apartament „de burlăciţă”, ci preferă să stea la părinţii ei.

„Mi se pare normal, la câte zile vin, să stau la părinţi. Mai mănânc o ciorbiţă, o plăcinţică. Îmi place când găteşte mama, dar cui nu-i place? Să stai aşa şi ea să-ţi facă de toate… Sunt tare mâncăcioasă! Ştiu că nu se vede şi ştiu că m-ar înjura acuma mulţi, dar asta e. Îmi plac ciorbele foarte mult, sunt şi carnivoră. În schimb prăjituri mănânc foarte rar, iar asta nu pentru că m-aş abţine. Pur şi simplu, nu sunt cu dulcele”, a declarat Natalia Barbu pentru emisiunea „Un sfert de vorbă” de la Moldova 1.
Când vine la Chişinău, Victoraş, băieţelul ei de nouă luni, rămâne la Bucureşti în grija tatălui lui şi a bonei. „Mai e până va înţelege că aici e ţara mamei lui. Deocamdată se ridică în picioare, recunoaşte cine e mama, tata, pronunţă tot felul de silabe”, s-a lăudat cu performanţele fiului ei fericita mămică.
Interpreta înregistrează succese nu doar pe plan personal, ci şi profesional. La doar câteva săptămâni de la lansare, noua ei piesă, „I say it s sad”, este pe 73 de posturi de radio din Rusia, în 196 de oraşe: „Se ridică în topuri şi asta nu poate decât să ne bucure. Acum melodia răsună în România, R.Moldova şi ţările CSI, iar în curând o licenţiem şi pentru ţările din Europa. E important să găseşti oamenii potriviţi cu care să lucrezi, dar şi acea portiţă pe care să ieşi pe o piaţă mult mai mare. Ăsta este visul meu: să ajung să cânt pe scene mari, să mă simt artistă în tot sensul cuvântului”, a declarat Natalia Barbu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

N.T.

Foto: Facebook

Vizualizări: 1509

2 Comentarii

  • Nume
    9 noiembrie 2012 | Permalink |

    Mincacioasa. Am auzit ca-i place bunisorul

  • Nume
    11 noiembrie 2012 | Permalink |

    mâncăcioasă si desparte familiile

Comentează