Mariana Şura: „Patrick îmi face curte”

Mariana Şura: „Patrick îmi face curte”

Graţie formelor sale de invidiat, Mariana Şura nu duce niciodată lipsă nici de fani, nici de admiratori.

Interpreta Mariana Şura este adesea descusută în emisiuni care e secretul formelor sale apetisante, dar şi cum se menţine în formă. Invitată zilele trecute într-o emisiune radio, interpreta a recunoscut: „Nu am ţinut niciodată un regim drastic. Când vad că îmi ies şunculiţe, nici nu am nevoie de cântar – oglinda îmi spune totul! Şi cum medicul mi-a interzis să fac sport din cauza unei probleme de sănătate, înot şi merg mult pe jos pentru a fi în formă. Iar de când îl am pe Patrick, fac sport intensiv. Ies cu el la o promenadă, pe aproape de miezul nopţii, pe la 11.30-12.00. Patrick îmi face curte”, a spus interpreta, amuzată, în cadrul emisiunii matinale de la Radio Noroc. Apropo, pentru cei care nu ştiu, Patrick este câinele interpretei.
Şi cum prezentatorii insistau asupra laturii personale a vieţii Marianei Şura, aceasta a spus că nu se grăbeşte la măritat, aşteaptă omul care să-i dea întâi inima şi doar apoi inelul. „Inele mai sunt, nu ducem lipsă”, a spus aceasta, apoi a adăugat: „Ar fi de dorit ca viitorul meu mire să aibă casă, dar totuşi mă interesează mai mult persoana decât averea. Dacă va trebui, voi schimba eu şi perdelele, şi covoarele”.
Întrebată ce-şi doreşte cel mai mult, Mariana Şura a răspuns: „Sunt niţel lacomă de felul meu, iubesc ca tot ce e frumos şi bine să fie mult!”.

N.T.

Foto: Facebook

Vizualizări: 2043

2 Comentarii

  • Natalita
    8 noiembrie 2012 | Permalink |

    Mariana nu trebu s shii veshalca. lasa ca shi asha eshti frumoasa

  • 8 noiembrie 2012 | Permalink |

    Mariana cea frumoasă,
    Curte-un câne, iată,-ţi face
    Dacă vreai să ai şi casă,
    Cată-ţi un flăcău ce-ţi place…

Comentează