După ce-a plâns pe scenă, Pavel Stratan muncește înzecit!

După ce-a plâns pe scenă, Pavel Stratan muncește înzecit!

Pavel Stratan nu şi-a putut stăpâni emoţiile pe scena „Dansez pentru tine”, iar notele joase primite din partea juriului l-au demoralizat. Dacă Beatrice Rancea i-a spus artistului nostru şi partenerei sale de dans, Andreea, că „după primul dans o să se acomodeze cu atmosfera”, Mihai Petre l-a criticat dur pe interpretul nostru. „Atunci când dansezi, totul trebuie să pară uşor. La tine pare al naibii de greu”. Fiind o fire emotivă, Pavel Stratan a vărsat câteva lacrimi, iar din cauza notelor joase, a ajuns la duel.

Artistul nostru vrea să treacă de duel şi să rămână în competiţia visurilor. Pavel Stratan a declarat pentru Pro TV că munceşte înzecit ca să-i îndeplinească visul Andreei. „Da, sigur, ne răsfăţăm unul pe celălalt, dar repetând de 10 ori mai mult ca până acum”.
Pavel Stratan și Andreea, care luptă pentru a se revanșa faţă de sora ei, care a îngrijit-o după decesul părinților, mizează pe ambiție, muncă și răbdare, dar recunosc că, în ultimele zile cel puțin, s-a acumulat multă durere fizică.
Vineri, 2 noiembrie, prima pereche va părăsi cel de-al XIII-lea sezon al competiției visurilor de la ProTV. Echipa formată din Pavel Stratan şi Andreea se va duela cu sportivul Marian Drăgulescu şi partenera sa Adriana Lupu.
L.N.
Foto: Pro TV

Vizualizări: 829

One Comment

  • Nume
    29 noiembrie 2012 | Permalink |

    om tampit cu daun

Comentează