„Teodor, lui tăticu îi e dor de tine!”

„Teodor, lui tăticu îi e dor de tine!”

A cerşit milă preţ de trei ani ca să-şi poată organiza serata de creaţie, iar astăzi Gică Rădulescu se declară extrem de fericit că îşi vede scopul atins. La cei 63 de ani ai săi, artistul nu mai are decât o singură dorinţă: ca la spectacol să fie prezent şi feciorul său mai mare, Teodor Rădulescu.

Pe 1 octombrie, Gică Rădulescu îşi va vedea visul cu ochii. În sfârşit, după trei ani în care a bătut pe la numeroase uşi, artistul a reuşit să adune suma necesară de bani pentru a-şi organiza serata de creaţie. „Mi-aş fi dorit ca spectacolul să aibă loc pe 10 martie 2009, atunci când am aniversat 60 de ani. Din păcate, cei de la conducere nu au vrut să-mi întindă o mână de ajutor, aşa că m-am descurcat pe cont propriu. Mă doare că am ajuns aşa zile şi că demnitarii uită de oamenii de cultură”, ne-a declarat Gică Rădulescu.

42 de ani de activitate scenică şi nicio distincţie

Interpretul este indignat că în cei 42 de ani de activitate scenică nu i s-a oferit niciun titlu, deşi, spune el, „cei de la conducere oferă distincţii în stânga şi-n dreapta”. „Interpreţilor tineri şi celor de peste hotare li se dă distincţia cât ai zice peşte, iar de mine au uitat. Nu mai au niciun interes faţă de persoana mea”, afirmă mâhnit interpretul de muzică populară.
Cu toate acestea, Gică Rădulescu nu este supărat pe mai marii ţării, ba chiar i-a şi invitat la spectacol: „Le-am dus invitaţii lui Dorin Chirtoacă, Vlad Filat, Marian Lupu şi Vlad Plahotniuc. Sper să vină la concert”.
La spectacolul care va avea loc la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, Gică Rădulescu va fi acompaniat de orchestra „Rapsozii Moldovei”, dirijor Vitalie Dorin, iar pe scenă vor urca şi unii dintre colegii de breaslă ai interpretului: surorile Osoianu, Zinaida Bolboceanu, Ninela Caranfil, surorile Lupu, Maria Ţărnă, Lenuţa Gheorghiţă şi mulţi alţii.

Nu şi-a văzut fiul de patru ani

În ziua cea mare, cântărețul speră să se întâmple o minune ca să-l onoreze cu prezența şi feciorul cel mare, Teodor Rădulescu. Relaţia tată-fiu s-a răcit acum 10 ani din cauza unor declaraţii făcute de renumitul coregraf la adresa părintelui său. „Îmi este ruşine să spun cum m-a numit. Sunt cuvinte dure. Ultima dată l-am văzut acum patru ani, când a fost să-şi ia cărţile. L-am mai sunat de vreo două ori la Bucureşti, dar n-am stat mult la taclale. Am şi eu mândrie de părinte, aştept să mă sune şi el. Aş vrea, ca prin intermediul vostru, să ştie că-l aştept la spectacol. Teodor, lui tăticu tău îi este dor de tine”, îi transmite artistul lui Teodor Rădulescu.

Vrea să deschidă un orfelinat

Cu toate că are probleme grave de sănătate, interpretul de muzică populară are planuri măreţe pentru viitor. Ajutat de un om cu suflet mare, artistul va susţine numeroase spectacole în mai multe ţări din Europa. Cu banii adunaţi, el intenţionează să construiască o casă de copii şi o biserică. „Ştiu că am inima bolnavă, dar voi lupta ca să-mi realizez acest scop. Când văd copilaşi flămânzi, părăsiți de părinţi, mi se rupe inima”, conchide Gică Rădulescu.
Lena NEGRU
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 2143

5 Comentarii

  • An
    30 octombrie 2012 | Permalink |

    pe Tudor il stie toata lumea. pe tatal lui – mai putin

  • Lariza
    30 octombrie 2012 | Permalink |

    dar el citsi copii are????????????

  • 30 octombrie 2012 | Permalink |

    Foarte ciudat acest Gică, şi foarte modest paţanu …Cică să-i dea şi titluri…. Pare mai mult a exscroc decât a “vedetă”… Şi de ce, Lena, “îl băgaţi” în samă atâta, şi ,astfel, turnaţi zoi peste imaginea unui adevărat artist inedid ca Teodor Rădulescu?!…

  • TOLIC
    2 noiembrie 2012 | Permalink |

    INTERPRET DE 2 BANI….UN EXCROC CARE MINTE LUMEA…

  • daria
    3 noiembrie 2012 | Permalink |

    Intradevar e un axcroc si un inpostor si toti stiu acest lucru,mai putin cei de la Apropo,ca intotdeauna nedocumentati, scriu tot felul de prostii

Comentează